Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerülhet átlagosan...

Mennyibe kerülhet átlagosan egy ilyen stílusú tetoválás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta szeretnék tetoválást, és szerintem most jött el az ideje.

Az életem egy olyan fordulóponthoz ért, ami megérne egy emléket.

Az egész lényegében a kitartásról/elhatározottságról/szorgalomról szólna, azon belül pedig életmódváltás/edzés. (-40kg, eltűnt a feleslegem, heti szinten 5x edzés már másfél éve, teljesen megváltoztatta az életem, jó irányba.)

Nagyon tetszenek az ilyen stílusú tetoválások. Jelen esetben ez:

[link]

Ez tükrözi az elmúlt másfél évemet: Discipline, azaz fegyelem, success, azaz siker, past, azaz múlt, one way only.. Egyszóval tényleg azt érzem, hogy ez az a tetoválás, ami az egész életmódváltásomat tükrözni tudná. Nem túl erőteljes, mondhatni "minimal tattoo", de épp ezért tetszik.

Képbe jön még ez mellé: [link]

illetve ez: [link]

Ezeket szeretném valahogyan beleépíteni a fentebb linkelt fő tervbe, viszont ötletem sincs hogyan. Talán a bal oldali alakzatban a kard helyére a "Trust the process" felirat, illetve a tábláktól balra lévő "one way only" helyett pedig a "dont quit" felirat menne ugyanolyan nagyságban.

Próbálkoztam érthetően elmagyarázni, remélem sikerült.. :D

A fő kérdés: Mennyibe kerülne egy ilyen tetoválás átlagosan? Volt egy másik ötletem, egy teljesen eltérő (egy tigris), megkérdeztem 3 szalont, az egyik 100.000ft-ért, a másik 20.000ft-ért, a harmadik pedig 40.000ft-ért vállalta volna el. Kicsit nagy a szórás. Ezért is kérdezném meg inkább itt, hogy a fentebb említett ötletre mennyi lenne a reális ár, amit elkérhetnek?

Oh igen, a legfontosabb kimaradt: Mivel nem kis tetoválás, ezért alkar+felkar játszana, hogy minden szépen kiférjen.

2022. jún. 18. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az árajánlatot a tigrisre vagy a linkelt mintákra kérted?

Én úgy gondolom, hogy a tetováló kiválasztásakor nem az ár az elsődleges. Válaszd ki a legügyesebb művészt és vedd fel vele a kapcsolatot. Ha az ára jelenleg nem fér bele a keretedbe, akkor inkább várj míg meg lesz rá az összeg. Inkább legyen később egy f*sza tetkód, mint most egy sz*r amit egy életen át bánni fogsz.

2022. jún. 18. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:

A linkelt mintára értettem. A tigrises dolgot csak mellékesen írtam, mert érdekesnek tartottam, hogy egyik tetováló szalón majdnem a triplájába csinálja, mint a másik. (100 ezer - 40 ezer), ezért kérdezgetek itt, hogy mennyi is az annyi, akinek esetleg van hasonló tetkója, mint a linkelt dolgok.

Az árral nem lesz probléma, lesz rá keret, csak úgy körülbelül tudni akartam, hogy mennyire számíthatok így a fentebb leírt dolgok figyelembevételével.

2022. jún. 18. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasonló kicsik nekem nincsenek, inkább nagyobbak. A legnagyobb a combomon van, realisztikus nagymacska portré. Az került 45 ezrembe és profi munka. Ebből kiindulva én borzasztóan soknak tartom a tiedért a 100.000 Ft-ot.
2022. jún. 18. 16:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy látom rettentően félreértetted, bár nem is csodálkozom, hülyeség volt beleírnom a tigrises sztorit. :D

Szóval, újra, érthetően:

A 3 linkelt mintát szeretném egybe gyúrni úgy, hogy az 1. linkben szereplő kard helyett menne a 2. linkben szereplő szöveg, illetve a 3. linkben szereplő szöveg.

A tigrises 100ezer forintos dolgot csak mellékinformációként írtam, hogy volt egy olyan ötletem régebben és minden tetoválószalon hatalmas különbséggel tett árajánlatot. Vedd úgy, hogy a tigrises dolog mintha ott sem lenne a kérdésemben.

A fő dolog a linkeknél található minta lenne, hogy az mennyibe kerülne "összegyúrva" körülbelül.

[link]

[link]

[link]

2022. jún. 18. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értettem félre. A saját tetoválásomat csak viszonyításképp írtam le, hogy tudd mihez hasonlítani az elképzelésed. Ezért is írtam, hogy túl drágának tartom az "összegyúrt" mintáért a 100.000-t. De ahány művész, annyi féle ár.
2022. jún. 18. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Az egész életmódváltásod eredményét lenullázod ha proli módjára kitetováltatod magad.
2022. jún. 18. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Így kerülhet 40 ezerbe is, de lehet 150 ezer is. Nagyon nem mindegy, hogy melyik városban, melyik tetoválóval akarod megcsináltatni. Az sem mindegy, hogy pontosan milyen méretben (lehet az attól még realatív kicsi, de lehet egészen nagy betűkkel nagy, majdnem mindent kitöltő), és nagyon nem mindegy, hogy maga az alkar és felkarod milyen méretű.

-40 kg lehet 170 kilóról is és lehet 90 kilóról is fogyni, 130 és 50 kilóra, közben bőven lehet izmot felszedni, és attól terebélyesedni, lehet vastagabb csontozat is, szóval ez sem mond semmit, csak azt, hogy túlsúlyod volt és sikerült leadni.

Fogd meg a mintáidat, és simán csak paintben rakd őket úgy egymás mellé, alá, mögé, keresztben stb, ahogy neked tetszene, mentsd el jpegként és mint ahogy írtad a tigrisre, ugyan úgy írj rá tetoválókra és közöld velük, hogy pontosan hányszor hány centisekre szeretnéd a betűket, magát a szöveget, milyen szögben és irányban, esetleg milyen betűtípussal (ha eltérne a linkelttől).

Amúgy ez szerintem teljes karosra nem lenne szép. Én max alkar méretben, ha kar, de inkább combra raknám és akkor már valamit még mellé, hogy ne egy pár szó legyen csak. (az eléggé elcsépelt)

Az ár pedig a fentiek kérdése együtt.

2022. jún. 18. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:

A -40kg az csak az életmódváltásomat jelképezi, mellékes infó volt.

112-ról mentem le 72-re, most izmot építek elég szépen haladva, de az össz lényeg az az, hogy mennyire megváltoztatta ez az életemet, és ez a tetoválás ezt jelképezné.

Mellé nem szeretnék semmit, pont ez a minimal koncepció a lényeg, mert ezek jönnek be.

2022. jún. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!