Mit jelent a pontosvessző tetoválás?
... és magára tetoválják, hogy aztán soha többé ne feledkezhessenek meg arról az időszakról, amikor végezni akartak magukkal.
Mindegy, nem az én dolgom megítélni.
Csak egy kis mellékinfo: mikor megtudtam a jelentését, én kamaszként iszonyatosan vágytam rá, hogy magamra tetoválhassam 18 évesen. Most, 23 éves fejjel annyira örülök, hogy nem tettem.
Voltak gondjaim, és úgy éreztem a tetoválás önkifejezés is és elmesélheti az életem... De másképp gondolkodva már nem teljesen érzem így. Szóval gondold át, hogy magadra akarod-e varratni. Tudom, tipikusan olyan tetkó amiről azt gondolni, hogy úgyse bánjuk meg...
Van már a múltammal kapcsolatos tetoválásom amit én magam rajzoltam, terveztem meg és nagyon szeretem.
Mert a tetoválásom pont azt szimbolizálja, hogy már vége van, nincs mitől félnem, sosem lesz már olyan mint régen. Alaposan át gondolom, hogy mit szeretnék magamra tetoválni, sosem döntök hirtelen, annak én sem látom értelmét, hogy csak úgy random kinézek valamit, ami tetszik is. Fel tudom mérni a következményeket. Szerintem az alá támasztja, hogy a családomban 3 tetováló van és rajtam csak 4 tetoválás van. És mindnek nagy értéke van számomra. Még annak is ami a múltammal kapcsolatos, mert amiatt vagyok olyan, amilyen.
Valaki hülyeségnek tartja, valakit viszont tényleg motivál. Kár ezen vitázni, hiszen nem vagyunk egyformák. 🤍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!