Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit jelent a pontosvessző...

Mit jelent a pontosvessző tetoválás?

Figyelt kérdés
Ha jól értelmezem, trauma, szorongás, öngyilkossági kísérlet/ gondolatok után, amikor valami olyan történt az emberrel ami megtörte, de mégis boldogan folytatja tovább az életet?

2022. jún. 19. 01:08
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
"a pontosvesszőt akkor használja az író amikor befejezhetné a mondatot de mégsem teszi" a pontosvessző tetoválás általában az öngyilkossági kísérleten túlesett illetve az egykor öngyilkos hajlamú de már gyógyulóban lévő emberek jele
2022. jún. 19. 02:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2022. jún. 19. 02:32
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

... és magára tetoválják, hogy aztán soha többé ne feledkezhessenek meg arról az időszakról, amikor végezni akartak magukkal.

Mindegy, nem az én dolgom megítélni.

2022. jún. 19. 03:57
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
3-as akkor miért kommentelsz?
2022. jún. 19. 05:42
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

Csak egy kis mellékinfo: mikor megtudtam a jelentését, én kamaszként iszonyatosan vágytam rá, hogy magamra tetoválhassam 18 évesen. Most, 23 éves fejjel annyira örülök, hogy nem tettem.

Voltak gondjaim, és úgy éreztem a tetoválás önkifejezés is és elmesélheti az életem... De másképp gondolkodva már nem teljesen érzem így. Szóval gondold át, hogy magadra akarod-e varratni. Tudom, tipikusan olyan tetkó amiről azt gondolni, hogy úgyse bánjuk meg...

2022. jún. 19. 05:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Van már a múltammal kapcsolatos tetoválásom amit én magam rajzoltam, terveztem meg és nagyon szeretem.

Mert a tetoválásom pont azt szimbolizálja, hogy már vége van, nincs mitől félnem, sosem lesz már olyan mint régen. Alaposan át gondolom, hogy mit szeretnék magamra tetoválni, sosem döntök hirtelen, annak én sem látom értelmét, hogy csak úgy random kinézek valamit, ami tetszik is. Fel tudom mérni a következményeket. Szerintem az alá támasztja, hogy a családomban 3 tetováló van és rajtam csak 4 tetoválás van. És mindnek nagy értéke van számomra. Még annak is ami a múltammal kapcsolatos, mert amiatt vagyok olyan, amilyen.

Valaki hülyeségnek tartja, valakit viszont tényleg motivál. Kár ezen vitázni, hiszen nem vagyunk egyformák. 🤍

2022. jún. 19. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Ami tetszik is de nem is.*
2022. jún. 19. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
,,A pontosvessző hátterében az a gondolat áll, hogy mindig van egy olyan ok, ami miatt ne vess véget az életednek. A történet nem ér véget, hanem folytatódik a pontosvessző után." Ez az igazi jelentése. Semmi köze nincs a vagdosáshoz.
2022. szept. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!