Mennyire elfogadott a septum? Mi a véleményetek/tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj,tapasztalatok, gyógyulás stb2022. máj. 20. 21:18
1/5 anonim válasza:
Mármint milyen körökben? Mert azért nem mindegy. :D Alapvetően elfogadott, sok embernek van, többek közt nekem is, és soha nem bántottak miatta. Nyilván tetszik, szerintem ha illik az archoz, sokat tud dobni az összképen nők és férfiak esetében is. Én minden piercingemmel szerencsés voltam, komplikációmentesen és gyorsan gyógyultak, persze ehhez elengedhetetlen a megfelelő ápolás. Esetemben ez így nézett ki: Octenisept spray 2 héten át naponta 3x fültisztító pálcikával a sebbe és a piercing szárára, utána még 1 hétig naponta egyszer, biztos ami biztos alapon. A szúrás kellemetlen, hiszen egy porcot szúrnak át, de egy pillanat az egész. Nem érdemes a porc alatti bőrbe kérni, mert úgy sokkal nagyobb a kilökődés esélye (erre külön rákérdeztem a piercernél, mert érdekelt), tényleg simán kibírható a dolog. Utána pár óráig még kicsit érezni, az első 1 hétben pedig érzékeny, óvatosan kell arcot mosni, sminkelni stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ❤️
Például állásinterjún, színházba , előkelőbb helyeken
2022. máj. 21. 23:07
3/5 anonim válasza:
Az emberek többsége hiába mondja, nem zavarja, legbelül mégis együgyű, gyermeteg lelkűnek tartják a piercinges/tetovált embereket.
Ez van.
4/5 anonim válasza:
Ha gond van akkor megfogod hátra hajtod az orrodba és nem látszik
5/5 anonim válasza:
utolsó voltam
Septum piercinget lehet a legjobban elrejeteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!