Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mik a tetováláshoz bejelentkez...

Mik a tetováláshoz bejelentkezés menetei?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna tetkót, de azt a részét, amikor időpontot kell kérni valahogy sosem képzeltem el. Hogy ha kinéztem már egy tetováló szalont akkor ott oda mennék személyesen, és ott hogy szoktak fogadni? Nekem kell egyből mondani milyen tetkót szeretnék vagy előtte ki kell néznem tetoválót is vagy ott ajánlanak majd? Virágmintát szeretnék ami olyan közepes méret és színes.(a minta biztos) De tetkó szalont még nem néztem ki pedig közelemben van néhány. Hogy nézzek szalont vagy művészt? Főleg tetováltak válaszai érdekelnek, vagy aki érdemben is tud válaszolni, nem pedig leszólni, hogy minek tetkó, felesleges stb (erre úgy se fogok reagálni).. Köszönöm! Minden érdekelne, akár olyan is amire nem gondolok, de te tudnál újat mondani. Meg a tetoválás napja is érdekelne, amikor már kezdik tetoválni a mintát, hogy akkor hogy zajlanak a dolgok.

2022. ápr. 2. 01:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan helyre menj akiknek van weboldaluk, vagy olyan közösségi oldaluk, ahol meg tudod nézni a munkáikat, így ki tudsz választani egy tetoválót. Van akinél e-mailben végig lehet vinni az időpont egyeztetést, van aki ad egy konzultációs időpontot telefonon vagy szinén e-mailben, ahol megbeszélitek mit szeretnél. Ha van több kérdésed amit feltennél, az utóbbi opció jobb.

Mutasd meg neki mit szeretnél, mondd el, hogy színeset, melyik testrészre és nagyjából hány cm-esben. Ha szedsz valamilyen gyógyszert rendszeresen azt jelezd neki. Kérdezd meg kér-e előleget, ha kér azt vagy utalni, vagy személyesen bevinni tudod a szalonba.

A tetoválás napján legyél kipihent, nyilván tiszta és egyél előtte. Vigyél magaddal inni,valamint ha hosszabb ideig tart akkor valami ennivalót is.

Ha változtatnál valamit a mintán, elhelyezésen vagy méreten,nyugodtan mondd meg.

Olyan ruhát vegyél fel, amiben könnyű szabaddá tenni az adott felületet és ha kész a minta, nem dörzsöli nagyon ha vissza kell öltöznöd. Ha a lábadra csináltatod vihetsz magaddal rövidnadrágot is. Fájdalomcsillapítót előtte teljesen felesleges bevenni, van aki utána szokott, ezt te tudod milyen a fájdalomküszöböd. Figyelj oda, milyen fizetési módok vannak a szalonban, van ahol csak készpénzzel lehet. Ha szünetre van szükséged nyugodtan jelezheted a tetoválónak. Ha beszélgetnél vele közben, valószínűleg nem fogja zavarni, de kérdezd meg előtte. Ha végig csendben lennél az sem ciki természetesen. Az ápolással kapcsolatban ő maga mindent el fog neked magyarázni és ha bármi kérdésed van a tetoválással kapcsolatban, válaszolni fog rá.

2022. ápr. 2. 09:06
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Hulye vagy :)
2022. ápr. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!