Bejelentkezhetek intim gyantázásra 16 évesen?
Figyelt kérdés
Nem jó borotválni lent, mármint viszket kipattog, de szőrös sem akarok lenni. Szóbaállnak velem a kozmetikában? Nem bikini gyantát szeretnék, hanem az egészet: domb, ajkak, fenék.
Egyik barátnőm se gyantáztatott még, nem ciki ilyen idősen betelefonálni? Egyáltalán van korhatár? Sehol nem írják.
2021. dec. 16. 20:57
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy korhatáros lenne. 14 felett szerintem simán elvégzik. Meg aztán nem kérdezik, hogy hány éves vagy. Vagy ha igen, mondhatod, hogy 18, személyt nem kérnek.
2/4 anonim válasza:
Szóbaállnak. Járnak oda tizenévesek is, 14 évesek már gyantáztatnak mindent is.
Mond el ugyanezt, amit a kérdésben leírtál (mármint hogy nem csak bikinivonal...) és megválaszolja a kozmetikus, hogy vállal-e. Semmi ciki nincs benne, sőt sztem tök jó hogy ilyen önálló vagy.
3/4 anonim válasza:
Nem korhatáros, be tudsz jelentkezni.
4/4 anonim válasza:
en 17 evesen voltam eloszor teljes intim gyantan, meg se kerdezte a kozmetikus elotte hogy hany eves vagyok, ez nem egy tetovaloszalon vagy ilyesmi :D menj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!