Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mik a tetováláshoz bejelentkez...

Mik a tetováláshoz bejelentkezés menetei?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna tetkót, de azt a részét, amikor időpontot kell kérni valahogy sosem képzeltem el. Hogy ha kinéztem már egy tetováló szalont akkor ott oda mennék személyesen, és ott hogy szoktak fogadni? Nekem kell egyből mondani milyen tetkót szeretnék vagy előtte ki kell néznem tetoválót is vagy ott ajánlanak majd? Virágmintát szeretnék ami olyan közepes méret és színes.(a minta biztos) De tetkó szalont még nem néztem ki pedig közelemben van néhány. Hogy nézzek szalont vagy művészt? Főleg tetováltak válaszai érdekelnek, vagy aki érdemben is tud válaszolni, nem pedig leszólni, hogy minek tetkó, felesleges stb (erre úgy se fogok reagálni).. Köszönöm! Minden érdekelne, akár olyan is amire nem gondolok, de te tudnál újat mondani. Meg a tetoválás napja is érdekelne, amikor már kezdik tetoválni a mintát, hogy akkor hogy zajlanak a dolgok.

2022. ápr. 2. 01:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Keresel egy szalont online, megnézed a tetoválókat hogy ki milyen stílusban csinálja, és amelyik elnyeri a tetszésed azt kiválasztod.

Felhívod, megmondja mikor van bent, viszel valami ötletet, és ad egy időpontot.

2022. ápr. 2. 04:56
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Hog a picaba legwt valaki ennyire eletkeptelen? De tetovaltatbi na ahhoz van esze… isteenem…
2022. ápr. 2. 06:57
 3/12 A kérdező kommentje:
2.Na ennek a kommentnek kb semmi értelme :D...még nem tetováltatok, de ezért kérdezek előre ember, szöveg értelmezés nincs kedves?
2022. ápr. 2. 07:14
 4/12 A kérdező kommentje:
1-es köszi!
2022. ápr. 2. 07:15
 5/12 A kérdező kommentje:
2. de látom hiába kértem hogy feleslegesen ne írjatok...ennyire nem tudtad kibírni?
2022. ápr. 2. 07:16
 6/12 A kérdező kommentje:
2.erre van ez az oldal amúgy is, hogy ha valamit nem tudok kérdezek, de beszólások nem kelleneek. istenem...meg ha így állsz hozzá a tetováláshoz minek nézel tetoválós kérdéseket? O_o
2022. ápr. 2. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem a kettes védelmében, de tényleg nem vall óriási önállóságra a kérdés.
2022. ápr. 2. 07:44
 8/12 A kérdező kommentje:
7.hat értem,de attól még lehet válaszolni.
2022. ápr. 2. 07:48
 9/12 anonim válasza:
100%
Ha foglalsz időpontot, akkor sok helyen szoktak kérni előleget is, amit a tetoválás végén beleszámolnak az árba. Általában írnak róla egy papírt is.
2022. ápr. 2. 08:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan a szimbólum, minta amit elképzeltél, akkor keresgélsz a neten melyik tetováló csinál hasonlókat és ha lehet hozzá menj. Minden tetkósnak van egy stílusa, amiben erősebb. Ha nem bonyolult az elképzelésed, akár bármelyik szalonba bemehetsz.

Megbeszélitek mekkora legyen, hová kerüljön, mennyire bírod a fájdalmat meg ilyenek.

Amennyiben színes tetkót szeretnél, nézz utána, kérj tanácsot, hogy a te bőröd mennyire bírja azt. Sokaknak kilöki azonnal a pirosat, zöldet, fehéret. Többnyire a száraz, fehér bőrre jellemző. A sima feketével nem szokott baj lenni. Megbeszélitek az időpontot és ennyi.

Nem javaslom nyáron a tetoválás készítést ha olyan helyen van ahol nem tudod védeni a naptól, a gyógyulási időben. Mikor mész vigyél magaddal, cukros folyadékot, és mellé szölőcukrot. Amikor rosszul érzed magad, szopogasd el! Jobban leszel. De lehet előtte is. :) A kezelés előtt kenegesd a bőröd, hogy minél puhább legyen.

2022. ápr. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!