Jobb vagy bal karra varrassam ezt a mintát? (kép)
Figyelt kérdés
elhunyt családtagjaim emlékére készíttetem. ez egy tarot kártya ami a gyászt, szívfájdalmat hordozza.
bal vagy jobb karomra varrassam?
2022. febr. 13. 08:58
1/6 anonim válasza:
Ahova akarod meg tetszik, mi leszrjuk
2/6 anonim válasza:
Én a balra tetováltatnám, mert azon az oldalon található a szív, ezzel is mutatva, hogy bár fizikálisan már nincsenek velem, de mégis mindig a szívemben őrzöm őket.
De egyébként tényleg ahol jobban tetszik, ha elmész a tetoválóhoz, akkor az indigót akár mindkét karodra is felteheti, és akkor ott el tudod majd dönteni, hogy melyik tetszik jobban.
4/6 anonim válasza:
Igen, de a bal oldalon található a nagyobbik fele, ezért hívják a bal oldalt a szív oldalának.
5/6 anonim válasza:
A kisebbik fele ott, az is a dőlésszög miatt.
Tetováltasd balra.
6/6 anonim válasza:
Ahol jobban tetszik. Én balkezes vagyok, eddig csak a jobb kezem tetovált. Ha úgy érzed a karodon a helye, akkor mindegy melyiken van, mert mutatni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!