Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A másik ember tetoválását...

A másik ember tetoválását mennyire nézitek meg?

Figyelt kérdés
Ha tetszik egy ábra meg meritek kérdezni, hogy kinél készitette? Vagy hogy ö kit ajánlana? Esetleg tetkó mennyire zavaró randizásnál vagy mennyire izgató?

#Ki vagyok varrva #Zavarna, rajtam sincs tetkó #Nem zavarna, de nincs tetkóm #Rajtam is van tetkó
2022. febr. 1. 17:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam elég sok tetoválás van, de nincsenek önértékelési problémáim. Van, amelyiknek van története és örülök annak amire emlékeztetnek, de van olyanból is van ami simán csak tetszett és jól kitölti a hézagokat.

Az nem érdekel, hogy máson van-e vagy sincs, szerintem a tetováltak nagy részét marhára nem izgatja, inkább fordítva szokott téma lenni. Meg szoktam nézni őket máson, de csak kíváncsiságból, mindenféle bámulás vagy faggatózás nélkül.

2022. febr. 1. 20:49
 12/22 $$$$$ ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Annyit írnek kiegészitesnek hogy nyilvan nem idegenektöl kerdezgetem az utcan hogy ki csinalta. Hanem olyan emberektol akiket gyakran latok. Pl.: az edzőteremben vagy az egyetemen.
2022. febr. 1. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
4%
Egy tetkó randizásnál kb annyira lenne izgató mintha az illető HIV pozitív lenne... Beteg lélek vagy beteg test, mindkettő no-go.
2022. febr. 1. 21:02
 14/22 Metionin ***** válasza:
100%
Ha látok valakin valami érdekeset vagy szép kivitelezésűt, meg szoktam nézni de csak lopva. Kérdezősködni nem szoktam, max ha már látásból ismerem az illetőt. Partnerválasztásnál egy szép igényes tetkóval semmi gond, de nem fog valaki egy tetkótól jobban tetszeni vagy nélküle kevésbé. A tipikus börtöntetkók viszont lehetnek red flag-ek, bár az is igaz, hogy a környezetemben ritka.
2022. febr. 1. 21:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam feltűnően, mert a magyar ember mindig megbotránkozik, nem akarom, hogy ezt higgyék. De a húgom tetovál, így szoktam lesni, hogy lehet olyat látok, amit ő csinált.
2022. febr. 1. 22:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én tetoválok, szóval azért nézem, mert általában felismerem kollégák egyedi kézjegyét, és érdekel, hogy kinek a munkája milyen gyógyultan, milyen a kivitelezés stb.

Rajtam elég sok van, mert gyűjtöm azoknak az embereknek a munkáit akikre felnézek, illetve barátok, munkatársak által rajzolt flash is van rajtam.

2022. febr. 2. 10:48
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 5 darab van és még nagyon sok lesz. Mindig ez tetszett, már kiskoromban is folyton magamra rajzolgattam filctollal, másokon is mindig az alternatív stílus tetszett.

Így nyilván számomra nem hátrány, inkább előny, tetszenek másokon is, szívesen nézegetem őket, stb. Na persze nyilván csak az igényes, ízléses darabok, a The Rock inspirálta maori meg polinéz törzsi tetkóktól a falra mászom például.

2022. febr. 2. 12:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekel, manapság minden második embernek van. Nem izgató randizásnál, zavarónak max akkor zavaró, ha valami gáz minta.
2022. febr. 2. 17:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én rá szoktam kérdezni, mert érdekel, hogy a másik számára miért fontos a tetkó, miért csináltatta, mit jelent stb. Azt nem szoktam kérdezni, hogy hol csináltatta, de néha szóba kerül, amikor beszélünk róla.

Nekem egy tetkóm van az alkaromon, ami nagyon sokat jelent számomra. Szívesen beszélek róla, ezért feltételezem, hogy mások is szívesen beszélnek a tetoválásukról. Viszont akadt olyan is, aki panaszkodott, hogy elég hamar megbánta.

2022. febr. 2. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van tetoválásom, viszont érdekes módon nekem nagyon kevés tetoválás tetszik. Tudom, hogy furcsa.

Tetszett egy férfi, de nagyon. Aztán megláttam a két tetoválását, amik finoman szólva is tipikus, banális mondanivalójú "Coelho-s" álbölcselkedős szintű tartalmat hordoztak, ráadásul gyatrán kidolgozva. Teljesen elvette a kedvemet mindentől. Tudom pont nekem nem kéne előítéletesnek lennem, de nagyon csúnyák voltak.

2022. febr. 6. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!