Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen verzióban lehetne ezt...

Milyen verzióban lehetne ezt megvalósítani?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mit szeretnék megjeleníteni a bőrömön, tudom, hogy mit szeretnék kifejezni magamnak, de fogalmam sincs, hogy milyen mintával tegyem ezt meg. Anélkül, hogy belefolynék itt a pszichológia analizálásba, azt szeretném, ha megjelenne a mintában a kettősség. Jó-rossz, ördög-angyal, stb. Tehát az, hogy két oldalam van, az egyik a nyugodt, kiegyensúlyozott, a másik aki vadabb. Pinteresten is böngésztem már, de a tipikus ördög és angyal szárny mintáktól kiráz a hideg. Hol tudnék esetleg inspirálódni?
2022. jan. 31. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont egyik nap láttam Instán ilyen témájú képeket: [link] Nem tudom milyen stílus tetszik neked tetoválás tekintetében, de nekem rögtön valami ilyesmi ugrott be. Esetleg ha lenne valami kedvenc könyved/filmed/sorozatod amivel egybe tudod építeni és abban is megjelenik ez a jó és rossz kettőssége szerintem még jobb ötlet és még közelebb állna a szívedhez, legalábbis nekem is így van hasonló tematikájú, egy könyvből, bár magán a mintán ez nem látszik, de van egy idézet is odaírva, hogy "What would your good do if evil didn't exist, and what would the earth look like if all the shadows disappeared?"
2022. febr. 1. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia,azt eldöntötted,hogy szövegesen vagy inkább máshogy szeretnéd? Nyugodtan fogj egy papírt és ötletelj. Ahogy az előttem hozzászóló is írta bátran hozzá is kötheted valamihez.
2022. febr. 1. 19:05
 3/4 anonim válasza:
Ha van valami, amiben meg tudod jeleniteni, akkor ültesd át abba az elképzelést, mint irták fentebb is. Én inkább szöveges egyed vagyok tetkó terén, de a 3 majom nem fog hiányozni rólam.
2022. febr. 2. 04:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Jin-jang szimbólum? Egy jó tetoválóval lehet belőle olyat terveztetni, hogy ne legyen elcsépelt.
2022. febr. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!