Tetoválás minta megvalósítás?
Én nem vagyok túl vizuális típus, viszont már elég rég óta gondolkodok egy tetováláson, amit a következőt szimbolizálná nekem:
Egy életen át tartó folyamatos lelki fejlődést, ami egyrészt megőrzi nekem az emlékét , hogy miket értem el ilyen téren ,és azt hogy sosem szabad feladnom.
Egy mintát akarok mindenképpen , nem ilyen hülye idézetet vagy ilyesmit. Vannak ötletek?
Jah és férfi vagyok , ha ez számít ilyen téren.
Az elsőnek köszönöm , a remete mintát megnéztem és már van ötletem hogy lehetne átdolgozni egyedivé :).
Második meg legközelebb olvasd el a leírást is :D.
(Egyébként vessetek rám követ, de nekem egy háziállat azért sosem lesz olyan fontos , hogy magamra varrassam.)
A tarot egyébként nem kimondottan buddhista szimbólum.
A mandalát egyébként én is nagyon ajánlom, mandala tattoo címszó alatt google-ban hihetetlen gyönyörű alkotásokat találsz. Vagy a koronacsakra jelképe is megfelel ilyen célra, de még a lótuszvirág is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!