Férfi csuklótetoválás! Kiüti-e a biztosítékot?
Ha nagyon szeretnéd, akkor mellkasra inkább szerintem, ott azért mégis csak könnyebben el tudod takarni, ha a helyzet megkívánja.
Illetve nyilván neked kell tetszenie, de én nem varratnék ennyire egyértelműen melegségre utaló tetoválást, mert sok ember még ma sem fogadja el a másságot, gyakorlatilag sétáló céltábla leszel vele az ilyen kétbitesek számára. Én például lányként a lányokat (is) szeretem, ennek kifejezésre egy olló van az egyik alkaromra tetoválva. Más leszbikus/bi lányok ebből egyből levágják mizu, viszont mindenki más arra asszociál belőle, hogy szeretek varrni/kreatívkodni. :D Szóval szerintem lehet te is jobban járnál valami ilyesmivel, bár nem akarok beleszólni, csak tudom sajnos, hogy milyen beszűkült még ma is rengeteg ember. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!