Joe112 kérdése:
Lányok akik "nem ismerik a határt a tetoválásban"? Nehezíti az ismerkedéseteket? Párkapcsolatban befolyásoló tényező?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre2022. jan. 12. 06:42
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem érzem semmi hátrányát,azaz egy szülői értekezleten berobogva még akadnak döbbent arcok,amit mosollyal nyugtázok. Ha valakit zavar nyilván nem választ ilyen párt magának. Ad egy külsőt,feltételez egy belsőt és csakis ez más :)
12/12 anonim válasza:
6 os , én 43 vagyok és a testem és a bőröm pont olyan mint 30 évesen,mert figyelek magamra. Neked nem jön be ? Na bumm :) A tetoválás önkifejezés egy módja.Te vagy a példa rá, hogy nem mi vagyunk mások, te hiszed magad többnek, nélküle :) Nevetek azon mennyit tanulsz még, mire vissza adja neked a Karma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!