Lányok nektek döntő tényező, ha egy fiú pattanásos, de latszik h próbálja eltuntetni?
Engem őszintén nem érdekel, én is hasonló helyzetben vagyok és próbálok tenni érte, járok bőrgyógyászhoz és ő segit.
Hidd el ha lány igazán szeretni fog ez a dolog semmiség lesz :)
Ha bejön a srác, akkor nagyon nem érdekel, ha pattanásos. Én is az vagyok sajnos (pedig próbálok tenni ellene, bőrgyógyásztól kapott krémmel kenem, de nem nagyon múlnak - szóval tudom, hogy ez nem olyan dolog, amit könnyű eltüntetni).
19l
Engem egyáltalán nem zavar..
Egyébként én is rohadtul pattanásos vagyok, lány, úgyhogy át tudom érezni..De ha nem lennék az akkor sem zavarna ^^
En ugy ismertem meg a masodik baratom, hogy az arca durvan pattanasos volt, szinte korosan. De amikor ismerkedtunk en ezt egyaltalan nem is figyeltem, mert nagyon cuki volt. O is probalt ellene tenni es mindig azzal volt baja, hogy ot zavarja, Es hogy csunya.
Azt mondtam neki, hogy engem viszont nem es hogy nagyon is helyes vagy! (O mai napig utalja a pattanasait, en pedig mai napig imadom ot) ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!