Mi az a leginkább döntő tényező, ami alapján maszkot választasz?
Tudom, sokak számára nagyon sok tényező befolyásolja, mi alapján vesz/választ, azonban most csak arra az egy tényezőre vagyok kíváncsi, ami leginkább meghatározza a döntésed.
Kérlek, ennek szellemében válassz az opciók közül és ha esetleg lenne a választásodhoz hozzáfűzni való, akkor azt is várom érdeklődéssel!
Én magamnak varrtam a maszkomat.
Kezdetben még youtube videók alapján csináltam párat, majd próbálkoztam az egyedi stílusommal, különböző hímzett és egyéb mintákkal.
Eleinte olyant készítettem, ami közé (tehát a felső és alsó réteg közé) lehetett tenni be plusz anyagot, zsepit, bármit, hogy minél jobban szűrjön.
Most a nyár beálltával, és mivel újra rohanás van (és baromi izzasztó maszkban futni a villamos után), varrtam magamnak egy egy rétegűt, nyári mintával.
Ami még nekem nagyon fontos volt, hogy ne gumis, hanem megkötős legyen, mert a gumis bántsa a fülemet, bármennyire is van puha anyagból.
Ár és a kényelem.
A vírus elején sikerült olcsón szerezni sima kórházi maszkot, időközben önkormányzattól, rokonoktól is kaptunk újrahasználhatót.
A kórházi eldobhatóakat preferálom, vékonyabb, kényelmesebb mint a házi készítésű
Köszönöm a válaszaitokat!
Én igazából attól tartottam, hogy lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy varrnak és azokat eladják, mert a nyersanyag költségéhez képes igen magas bevételre lehet szert tenni. Pártíz forintra többszáz. 100 varrása esetén...
Jó kis kiegészítő kereset.
Mindg becsülöm azokat, akik rendelkeznek készségekkel és főképp alázattal ahhoz, hogy ellássák magukat és értéket hozzanak létre. Gratulálok neked ehhez, kedves 1.
Igen, az ár nagyon elszaladt. A kislepedő lett 50Ft-ról 500Ft, mag ugye egy FFP akár a 10.000Ft-ot is közelíti. Megértem, hogy az ár fontos tényező.
6-os.
Szerinted miért írtam,hogy hosszútávon??
Nem ájulsz el,de a tüdőnek nem tesz jót a co2.
Amúgy elárulom neked,hogy a szemgolyón keresztűl is elkaphatsz fertőző betegségeket cseppfertőzéssel.
Arra mit húzól? Es a hozzád hasonló bevadított többség.
Látom egy iq bajnokhoz van szerencsém...
Na mindegy csinálj magadból bohócot.
Gondolotam,hogy a szemről még nem hallottál, hát akkor nincs is miről tovább csevegnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!