Tetoválást szeretnék elmúltam 18 de szüleim nem engedik. Hogy tudnám rávenni őket hogy megengedjék?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy szeretnék egy kisebb tetoválást nem látható helyre, szüleim viszont nem engedik. Nem befordultak meg nem ellenzik az ilyet apukámnak is van kettő és elég nagyok. Hogy tudnám rávenni őket hogy megengedjék?2021. okt. 22. 15:55
2/6 anonim válasza:
és tőlük kéred rá a pénzt? mert ha nem, akkor egyszerűen elmész, és megcsináltatod, ők meg szépen elfogadják. elmúltál 18, és a te tested.
3/6 anonim válasza:
Megvárod amíg független leszel, és megcsináltatod önállóan.
4/6 anonim válasza:
Nagykorú vagy, ha ki tudod fizetni akkor nem szólhatnak bele
5/6 anonim válasza:
Hát látszik, hogy a 18 csak egy szám. Ha felnőtt lennél, hoznál egy döntést és vállalnád a felelősséget - pl. hogy kitesznek vagy kifejezik nemtetszésüket.
Azért "nem engedik" mert amíg engedélyt kérsz, csak egy nagy kamasz vagy és simán 3x megbánod a tetkót a következő fél évben, annyit változol még.
De nyilván a te dolgld, én csak tettem egy felvetést. 🤷🏻♀️
6/6 anonim válasza:
Amíg a te pénzedből van, amit te kerestél meg, addig már nem igazán szólhatnak bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!