Tetováltak, hogy döntöttetek, hogy melyik karra szeretnétek a mintát?
Kifejezetten tetováltak válaszait várom, más negatív vélemény nem érdekel, adott a kérdés, máshol vezesd le a tetkóutálatod.:)
Szóval tetkósok, hogy döntöttétek el, hogy ha pl. csak egy nagyobb tetkótok van azt melyik karra, kézfejre szeretnétek?
Én ebben a dilemmában vagyok, maga a minta fix és régóta ezen agyalok, hogy melyik karomon mutatna jobban.
Én bal kezes vagyok de mindent mást a jobb kezemmel csinálok de valahogy a bal karomon, kezemen semmit nem bírok elviselni mint karkötő, régen a matrica tetkókat is a jobbra szoktam tenni mindig. De a mintám amit kinéztem a bal kezemen mutatna jobban, pontosabban kézfejen. Így a kézfej mégis más mint a kar.
Tudom, hogy ennek nem kéne ekkora problémát okoznia, de azért fontos nekem.
Nekem hosszúkás tetkó van a karomon, aminek nem áll rosszul, ha megnyúlik, ahogy mozgok, de ha rövidül a minta, az elég hülyén néz ki. Felrajzoltam tollal a körvonalát mindkét karomra, hogy megfigyeljem, hogyan mozog a minta a bőrömmel. Ez alapján döntöttem a bal kar mellett. Azon inkább hosszában nyúlt mozgásnál, a jobb karomon megrövidült volna.
Az is a bal kar mellett szólt, ha kezet kell fogni mondjuk egy állásinterjún, akkor nem nyomom rögtön a tetkómat a leendő főnök orra alá. Bár bízom benne, hogy manapság ez már nem kell, hogy szempont legyen.
Másik szempont lehet még, hogy a jelentése kapcsolódik-e valamelyik oldaladhoz, vagy hol látnád jobban.
Nem tudom, nekem olyan intuitív módon jött, hogy ezt ide, amazt oda, ez itt nézne ki jól stb. (Több kisebb - max tenyérnyi - van mindkét karomon, itt-ott)
Vagy pl. ha egy másik, hasonló tetkó inspirált, akkor az hol volt, hol máshol nézne még ki jól stb.
Aztán persze kikérem a tetováló véleményét is, és úgy lesz meg a végleges helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!