Ferfiak, mit gondoltok amikor egy nagyon szep hibatlan csajon meglattok egy hulye tetovalast?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 11:02
3/14 anonim válasza:
Akármilyen tetoválás is van rajta nálam az ecet. Szerintem undirító a tetoválás egy nőn.
4/14 anonim válasza:
Minek rondította így el magát?!
5/14 anonim válasza:
Nem örülök neki, de az ő dolga.
7/14 anonim válasza:
Ha ilyen szintű, az bejön: [link]
De a rib.rendszám, delfin, ex-bika neve, és főleg a Playboy logó, na azok kizáró okok nálam, max. 1 - 2 patron.
10/14 $$$$$ válasza:
Azt hogy ha alapbol 10/10 akkor hirtelen 10/11 lesz. Imadom a tetkokat. Sokszor volt mar olyan hogy nem tetszett egy csaj de aztan meglattam, hogy szét van varva és szinte szerelmes lettem. Minnel több tetkoja van egy lánynak annal jobban tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!