Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Gay tetoválás: mennyire üti...

Gay tetoválás: mennyire üti ki a biztosítékot?

Figyelt kérdés

[link]

A bal mellkasomra az alfa fölé szeretnék tetováltatni egy "Gay" feliratot, + mellé: "Anal sex the best of pleasure to me!" Feliratot. + A köldököm köré varratnék egy napot + egy köldök piercinget is szeretnék.

2021. aug. 18. 08:36
A kérdező szavazást indított:
Felháborítónak tartják
Nem tartják felháborítónak
41 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mennyire fognak felháborodni az uszodában?
2021. aug. 18. 08:38
 2/13 anonim válasza:
95%
Ha meglátnálak így egy uszodában, legrosszabb esetben kuncognék egyet. Nagyon ízléstelen, de a te döntésed. És persze két lábon járó célpont lennél félmeztelenül a homofób embereknek.
2021. aug. 18. 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Először találj hozzá egy embert,aki ezt rád varrja.

Egy normális tetováló nem adja ehhez a nevét.

Pénz se sokat keresne vele.

Amúgy a kérdésed biztosan kamu.

Ha nem ,akkor meg pont az a legnagyobb gond vele,hogy azoknak ártasz ezzel a legtöbbet,akik semmi mást nem szeretnének jobban,mint észrevétlenül normális tagjai lenni a társadalomnak.

Van épp elég polgárpukkasztó dolog körülöttünk, amit elég megemészteni. Ebben a feliratban pedig semmi stílus nincs.

Az emberek egy része nem olvasná,egy másik része olvasná,de nem értené.Aki pedig értené is,csak elhúzná a száját,hogy ez milyen tré.

Mondjuk,ha szerencséd van,nem futsz bele egy olyanba,aki nem szimpatizálna ezzel a dologgal,aztán a zuhanyzó sarkában esetleg beönti a fogsorod ,mert neki meg az tetszik..

2021. aug. 18. 08:59
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
A rácsos akadémián biztosan nagyon népszerű lennél ezzel, úgyhogy hajrá!
2021. aug. 18. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy már fentebb céloztak rá,agyon fognak ütni.
2021. aug. 18. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Az az egyik baj, hogy obszcen is, furdoben meg a liberalis Karen-ek is neked esnek, akik egyebkent tamogatnak a bziskodast.
2021. aug. 18. 10:46
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Lehet csak én vagyok így, de én nem szoktam elolvasni azt sem hogy mi van valakinek a pólójára írva (hacsak nem óriási betűkkel van), szóval én lehet észre sem venném és szerintem sokan mások sem, mivel nem csak egy-két szóról van szó, hanem egy teljes mondatról. Továbbá rengeteg olyan ember van aki nem is beszél angolul, szóval ha akarná sem tudná elolvasni. Én egyébként ezt nem felháborítónak gondolom, csupán baromi ízléstelennek és prolinak. Szíved joga persze, megverni (hangsúlyozom szerintem) nem fognak érte, néhány furcsa tekintetet viszont biztos kapni fogsz.
2021. aug. 18. 11:10
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Provokációnak tökéletes. Gondolom úgyis az a célod. A bu*iknak szokásuk provokálni :( szomorú.. nemhogy a saját életeddel foglalkoznál
2021. aug. 18. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tanulj meg rendesen angolul.
2021. aug. 18. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Akkor már egy ilyet és nem kell megküzdeni a magukat angolul kifejezni vágyó kreténekkel sem:

[link]

2021. aug. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!