Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyek azok a magyar beauty...

Melyek azok a magyar beauty vloggerek akik kiverik nálatok a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi kikre nem tudtok felnézni, ki az, akinek feledésbe mélyesztenétek a csatornáját? Valamint azt is, hogy miért.
2020. máj. 20. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Lényegében mindegyik. Életemben nem választottam még direktben ruhát azért, mert valaki reklámozta 🤷‍♂️
2020. máj. 20. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék senkit itt fikázni, tudom hogy nekik ebben sok munkájuk van, de hogy kérdésedre válaszoljak így azt leírom ki az aki kevésbé szimpatikus.

Colourmaniacnak pl nem szeretem a sminkjeit, egyszerűen sokszor annyira előnytelenek... Viszont a kollekciója irigylésre méltó, az tény.

Aviana Rahl mindig is szörnyen irritáló volt nekem, de mostmár igazából kibékültem vele, szerintem jó irányba változott, viszont még mindig egyáltalán nem nézem. Viszkok Fruzsit meg Csillszt még elviselem.

Aki nem kifejezetten Beauty, de a falra mászok tőle, az Chloe From The Woods, Mea Gold, Alexy Vivien és Emci Beauty. Ők négyen, hát nekik van hogy felidegesít csak nézni a videójukat :D Farkas Timit sem bírom. Inez Hilda Pappot szintén, neki bántja a fülemet a hangja, tudom hogy nem tehet róla, de számomra így teljesen élvezhetetlenek a videói, bár egyébként sem nézném őt, szerintem tipikusan csak kislányok nézik.

Csivettkát régen bírtam, még amikor elkezdte a videózást. Viszont azóta annyira leírta magát nálam, és annyira nem bírom, a nézetei, a kis sztorijai, és a stílusa miatt.

Polly Channel aki régen Polla volt szintén eléggé unszimpatikus, őt is szerintem csak kislányok nézik.

FollowAnnával már nem tudom mi van, nagyon régóta nem néztem bele egy videójába sem, nem bírom hallgatni se ahogy beszél.

Háát igen, szerintem kb ennyi :D

2020. máj. 23. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!