Lovas tetoválás ötletek?
Régóta szeretnék tetoválást és mindenképpen valami lovakkal kapcsolatosat. Viszont nincs még konkrét ötletem. De még idén szeretném megcsináltatni.
Mostanában nagyon mennek az olyan tetoválások ahol a ló fején lévő jegye van csak kiemelve. Ezzel viszont az a baj, hogy a lovamnak nincs jegye a fején.
Szimplán a nevét vagy csak egy tipikus, nem túl egyedi lovas tetoválást nem szeretnék.
Esetleg gondolkoztam még a sütésén is , ami egyedi szerintem és igazából csak betűk és számok.
Arra is gondoltam, hogy egy képet küldenék róla annak a tetoválónak akit kiválasztok és tetszenek a munkái. De mindenképpen ilyen egyszerűt szeretnék es kicsit. Nem lenne kidolgozva rajta, csak vonalak. De mégis az ő “alakja” lenne.
Viszont mégis félek a mintától így elsőnek. Egy szöveg ( legyen az a neve; sütése vagy bármi) mindenképpen kisebb lenne mint egy minta.
A pontos hely sincs még meg( mivel a mintától függne)
Valakinek egyéb ötlete esetleg van? Ezek közül kinek mi tetszik? Mi lenne ami tényleg nagyon egyedi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!