Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lovas tetoválás ötletek?

Lovas tetoválás ötletek?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék tetoválást és mindenképpen valami lovakkal kapcsolatosat. Viszont nincs még konkrét ötletem. De még idén szeretném megcsináltatni.

Mostanában nagyon mennek az olyan tetoválások ahol a ló fején lévő jegye van csak kiemelve. Ezzel viszont az a baj, hogy a lovamnak nincs jegye a fején.

Szimplán a nevét vagy csak egy tipikus, nem túl egyedi lovas tetoválást nem szeretnék.

Esetleg gondolkoztam még a sütésén is , ami egyedi szerintem és igazából csak betűk és számok.

Arra is gondoltam, hogy egy képet küldenék róla annak a tetoválónak akit kiválasztok és tetszenek a munkái. De mindenképpen ilyen egyszerűt szeretnék es kicsit. Nem lenne kidolgozva rajta, csak vonalak. De mégis az ő “alakja” lenne.

Viszont mégis félek a mintától így elsőnek. Egy szöveg ( legyen az a neve; sütése vagy bármi) mindenképpen kisebb lenne mint egy minta.

A pontos hely sincs még meg( mivel a mintától függne)

Valakinek egyéb ötlete esetleg van? Ezek közül kinek mi tetszik? Mi lenne ami tényleg nagyon egyedi lenne?

2021. aug. 12. 21:28
 1/2 anonim válasza:
100%
Szerintem ha elmondasz néhány ötletet a tetoiválónak az biztos fog olyat alkotni ami megtetszik mint minta és akkor jobban átláthatod. :)
2021. aug. 13. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
2021. aug. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!