Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valakinek hasonló tetoválása...

Valakinek hasonló tetoválása vagy esetleg ötletek ehhez?

Figyelt kérdés

Az első szerelmemről lenne szó. Nagyon sok fájdalmat okozott nekem, mégis nagyon sok mindent köszönhetek neki, úgy szerettem őt mint azóta se senkit.

Nevet, kezdőbetűt, dátumot nem szeretnék ezzel kapcsolatban, inkább valami apró kis utalást, valamit ami kifejezi mennyi fájdalmat okozott nekem mégis mennyi mindenre megtanított.

Egy kisebb, minimalista tetoválást szeretnék, de mindenhol csak a kezdőbetűket meg dátumokat látom ezzel kapcsolatban.

2021. ápr. 21. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem csináltatnék ilyet, az exeket el kell felejteni, és nem emléket állítani róluk a testedre, plusz ezt a tetkót jól gondold át, később lehet, hogy nagyon de nagyon megbánod.
2021. ápr. 21. 18:27
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én biztos nem adnék ki pénzt tetoválásra, mai az exemre emlékeztet, és aki fájdalmat okozott nekem, de ha te szeretsz szenvedni, akkor hajrá :D
2021. ápr. 22. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!