Emlék tetoválás ötletek?
Figyelt kérdés
Lassan 17 éve tragikus hirtelenséggel elvesztettem az édesapámat,akire habár sajnos nem emlékszem(3 éves voltam) mégis mai napig egyre erősödő szeretettel de nyomasztó hiánnyal tekintek rá. Az ő tiszteletére szeretnék valami kissebb tetoválást ,de mivel anyu számára tabu ez a téma(családi problémák) valami olyan kellene aminek jelentése nem mindenki számára egyértelmű( dad felirat meg kereszt és hasonló dolgokat nem szeretnék) Bármilyen kicsi mintát szívesen fogadok!2020. márc. 4. 14:58
1/5 anonim válasza:
Én apum is már rég meghalt, én elokerestem róla egy fényképet, volt neki bajsza, az a tömött orr alatti tudod ami régen volt divat. Én azt a bajszot tetováltattam illetve megkeresem az aláírását (régi hiteles bankos papíron volt) és azt a bajusza alá. A felkaromon van, belül.
2/5 anonim válasza:
Masni. A gyászt is jelképezi és cuki is.
3/5 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem hogy nem kérek a fenyegető boomer aurádból.
2020. márc. 5. 09:43
4/5 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm szépen,az első ötletes de a helyzetemben nem kivitelezhető. A másodikon nagyon gondolkodom :)
2020. márc. 5. 09:47
5/5 anonim válasza:
Én valami jellegzeteset, rá jellemzőt varratnék magamra, és olyan helyre, amit nem látnak ruhában, így másnak nem kell nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!