A fül mögötti tetoválás jár valamilyen hátránnyal?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy pár munkahelyen a nyak feletti tetoválásokat nem nagyon bírják, de ha a fülem mögé egy pár cm-es jelet tetováltatnék az járna bármiféle hátránnyal akármilyen szempontból is?2021. júl. 21. 18:18
11/15 anonim válasza:
7-es 9-es te mekkora gyökér vagy :D
Tipikus előítéletes suttyó.
12/15 anonim válasza:
Persze 10-es mindenki azt követ el a saját testével amit akar. De az értelmiség feladata hogy szóvá tegye ha valami nem okés. Lebeszélni valakit tetoválásról vagy rábeszélni valakit oltásra az a jót szolgálja.
13/15 A kérdező kommentje:
"De az értelmiség feladata hogy szóvá tegye ha valami nem okés."
Van baj, nem is keves :D
2021. júl. 22. 19:10
14/15 anonim válasza:
Az előítéletről meg... Valahogy úgy képzeld el hogy elmész egy fogorvoshoz, aki rádmosolyog az egy darab megmaradt borostyánsárga fogával. Mit vársz majd tőle? Hogy millió dolláros mosolyt várázsol majd neked is? Na ugye!
Na így vagyok én is a tetováltakkal. Nem várok tőlük sokat de legalább nem is csalódom bennük így, hogy alacsonyra raktam a lécet.
15/15 anonim válasza:
"De az értelmiség feladata hogy szóvá tegye ha valami nem okés."
Neked van ezzel problémád, neked nem okés. Aki értelmes az elfogadja és nem fogja megmondani a másiknak hogy mi a jó meg mi nem. Az hogy ki hogy néz ki, ne legyen már etikai kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!