Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A fül mögötti tetoválás jár...

A fül mögötti tetoválás jár valamilyen hátránnyal?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy pár munkahelyen a nyak feletti tetoválásokat nem nagyon bírják, de ha a fülem mögé egy pár cm-es jelet tetováltatnék az járna bármiféle hátránnyal akármilyen szempontból is?

2021. júl. 21. 18:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
A füled neked nem nyak felett van?
2021. júl. 21. 19:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is van kulonbseg egy nyak feletti de ful mogott, es egy nyak feletti homlokon levo tetovalas kozott :D
2021. júl. 21. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Szerinted. Más szerint még nem feltétlenül. Tehát vagy lesz belőle hátrányod, vagy nem.
2021. júl. 21. 19:19
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

Oké, erre milyen választ is vársz?

Akármilyen szempontból akármilyen hátránnyal járhat, vagy nem. Kb. ez az adekvát válasz a korrekt és részletes kérdésedre.

2021. júl. 21. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Ha tervezel igényes emberek közé menni akkor igen, az hátrány lesz.
2021. júl. 21. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

5-ös

Akiknél ettől hátrány ér valakit, az sok minden lehet csak igényes nem.

2021. júl. 21. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
6-os ez csak azt jelenti hogy te híján vagy az igényességnek. Hozzám hasonló emberek akik viszont bővelkednek benne, azoknál egy fül mögötti tetkó is erősen problémás. A tetoválás az eléggé jó indikátor: aki erre is képes az élet más területein is elég kiábrándító lesz. Az hogy te sok tetkót is elfogadsz az csak azért van, mert igényesség küszöböd elég alacsonyan van.
2021. júl. 21. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Lehetne vitázni arról, hogy az-e az igényesség ha valakit a külseje alapján ítélünk meg. Ha egy szolid, fűl mögötti tetkó hátrány valaki megítélésben, ami csak egy egyszerű divatkérdés, akkor egy cipő, egy szoknya, egy kiegészítő is alapja lehet valaki megítélésnek? De nyilván nem ugyanazt értjük igényesség alatt.

2021. júl. 21. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a külseje alapján ítélem meg a másikat hanem az alapján amit képes elkövetni a testével. Festéket bőrbe, szteroidot izomba stb az más megfontolás alá esik mint egy ruhadarab vagy valamilyen visszacsinálható változtatás a külsőn.
2021. júl. 21. 21:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Értem. Ez is egy nézőpont, amit el is fogadok, még ha nem is értek vele egyet.

Amit én gondolok: mi köze bárkinek ahhoz hogy a másik mit követ el a saját testével?

2021. júl. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!