Nőként, ha a hátamat tetoválják, mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Mármint, előtte és közben?
Melltartóban mehetek? Gond lesz a melltartó ózta piros nyom? Vagy elmúlik mire a varrásra kerül a sor?
Közben mi legyen rajtam? Arra gondoltam bikini felsőt veszek fel. A varráshiz meg egy olyan pólót, aminek teljes hosszában felvágom a hátát, mont egy mellény.
Az úgy jó? Vagy hogy kellene?
2021. júl. 18. 09:41
2/6 anonim válasza:
Ha hasra fekszel és kikapcsolod a melltartót.
3/6 A kérdező kommentje:
A ez az! Nincs kész teljesen a terv, csak a fő motívum. Lehet ülni fogok közben, meg mászkállni a tükörhöz, míg megrajzolja a részleteket.
2021. júl. 18. 10:05
4/6 anonim válasza:
Kár ezért szétvágni egy pólót, inkább blúzt vennék fel fordítva, mint egy kényszerzubbonyt. A melltartód pántja útban lesz a tetoválónak.
5/6 A kérdező kommentje:
Értő olvasás nulla.
Melltartó nyilván nem lesz rajtam közben. A melltartó okozta piros csíkok miatt kérdeztem, hogy míg odaérek vegyek-e fel melltartót pl.
2021. júl. 20. 08:30
6/6 anonim válasza:
Menj bikiniben. Akkor nem kell átöltözni, a melltartót úgyse tudod visszavenni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!