Lehet a tetoválással napon lenni ha bevan kenve naptejjel?
sziasztok, most csináltatom a tetoválásomat ami több alkalmas, de van még hátra 3alkalom ami eléggé belenyúlik a polós időkbe.
a tetoválóm szerint ha már nem kenem bepanthennel 10 nap után, akkor kenhetem naptejjel és mehetek vele napra vele.
igaz ez? ha megyek vele napra és 50faktoros naptejjel bekenem akkor nem lesz baj?
meg nekem nagy baj azis hogy amikor bepanthennel kenem akkor se érheti nap gondolom, ‘mivel az nem naptej,
mit tanácsoltok? mit csináljak vele hogyha van vagy 25fok meleg?
pulóver kizárt, muszáj mindeképp takarni? ide most a bepanthenes és hámlási időszakot értem.
Most ha azt mondanám hogy nem akkor kinek hinnél jobban, nekem aki lehet egy rossz indulatú barom vagy a tetoválodnak aki csinálta a tetkód?
Elmondta mi a teendő, gondolom ez az első tetkód, kövesd az utasításait és akkor nem lesz semmi bajod.
De a kérdésedre válaszólva igen, ha lehámlott és bekened naptejjel akkor mehetsz napra vele.
Feltételezem a karodra készül.
Gyógyuló tetkónak nem tesz jót az uv, meg egyébként sem. A bepanthenes időszakban legalább ne érje nap, utána is legalább 50 faktoros fényvédővel.
Viszont én erre nagyon jó megoldást szoktam látni, veszel bárhol egy olcsó fehér hosszúujjút, levágod abban a hosszban az ujját ami a tetovalasodat takarja, bekened szépen és rögzíted a 2 végét leokoplasttal pl. Szellőzni fog annyira, mint ha hosszú pulcsiban lennél, de nem sül meg a tested többi része+ le tudod venni beltéren gond nélkül.
Viszont alapvetően valóban a tetoválód szava a mérvadó, viszont ez nem rossz kényszermegoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!