Egy kövér ember combján vagy vállán mennyire tud megcsúnyulni egy tetkó, ha közben változik is az alakja?
Figyelt kérdés
Jelenleg kövér vagyok, jó vastag combokkal, viszont közben sportolok és próbálok fogyni is. Nálam gyakran beüt a jojó effektus, hol kövérebb, hol soványabb vagyok. A bőröm változása mennyire torzítaná a tetkó képét?2021. ápr. 21. 16:40
2/5 anonim válasza:
A hízás befolyásolja, a fogyás kevésbé.
Engem is érdekelt régebben, és youtube-on néztem videokat emberekről, akik sokat fogytak. Csak annyi volt, hogy nagyobbnak tűnt a tetkó a kisebb felületen.
Nálad nem tudom, a fogyással menne össze a bőr, de ha a izmot építesz, akkor lehet, hogy nő.
3/5 anonim válasza:
#2 pont fordítva a fogyás inkább a hízás kevésbé
4/5 anonim válasza:
Akkor nézz előtte utána képeket. A hízásban törik a bőr, a striák szétszakítják a tetkót. A fogyásban nem változik.
5/5 anonim válasza:
a fogyástól is striás leszel csak megsúgom... aki az ellenkezőjét állítja az még sosem volt kövér és fogyott le. Tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!