Szerintetek mi a megfelelő hely egy tetoválásnak?
Majd a távoli jövőben szeretnék tetkót csináltatni. Egy max 12 cm-es kard féleségre gondoltam. (valószínűleg inkább kissebb lenne) De lehet, hogy valami virágokkal kirakott körben helyezkedne el vagy mondjuk rajta keresztben egy másik karddal vagy nyíllal. Szeretném, ha semmilyen körülmények közt nem lenne vele baj munkában. Eredetileg a csuklómra/alkaromra terveztem, de talán jobb lenne olyan helyre varratni ami nem látszik ki egy háromnegyedes újjú ingből. Szerintetek, hol mutatna jól egy ilyesmi tetkó? (Lány vagyok)
Nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki szerint proli a tetkó, nem ez a kérdés.
Akár oldaladra, akár combodra simán mehet, bár talán nagyobb méretben szebben ki lehet dolgozni az elképzelésed. (20-25 centi körül)
Lehet felkar belső oldalára is, bár bizonyos munkaviseleti ruhákból kilátszódhat. Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor ott, amit a bikini is eltakar. Annál már csak két munkakör van, ahol látszódna, de egyik se olyan, ahol bárkit is érdekelne, hogy van-e tetoválásod, vagy nincs. Amúgy pedig rengeteg tetovált, intelligens ember van, akik jobbnál jobb munkakörökben dolgoznak és a legtöbb cég is igen elfogadó több okból is. Fájdalom szempontjából a comb kevésbé fáj, a borda nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!