Szerintetek melyik a legelegánsabb hely egy tetkónak?
Megértem, ha valaki csúnyának találja, de kérlek akkor azok ne válaszoljanak a kérdésre.
Engem inkább azok érdekelnek, akik szerint egy igényes tetoválás gyönyörű is lehet. Szeretnék majd csináltatni egyet (fekete szín nélkül) és érdekelne, hogy szerintetek melyik hely a legszebb egy nőnek - én például a váll és a nyak közelében gondolkozok.
Nektek mi a véleményetek?
26
Attól függ mit ábrázolna a tetoválás.
Nekem van a nyakamon, a kulcscsontomon, a hátamon, a lábfejemen és a bal karomon a hajlat alatt.
Szerintem mindegyik helyen szép :D
23/N
Köszönöm a válaszokat! :)
#3: Én egy szóval sem említettem, hogy a tetkónak egy fajta jelentése van. Szerintem ez eléggé tág fogalom ahhoz, hogy egy mondattal le lehessen írni. Valamint, csak érdekel mások meglátása is, hátha valami olyanra bukkanok, amire nem gondoltam volna. :)
Szerintem nincs olyan hogy "elegáns hely"... Nem azt mondom hogy egy tetoválás nem lehet szép vagy igényes, csak olyan h.lye megfogalmazás ez az elegáns.
Mert nem mindegy milyen tetkóról van szó. Egy apró szívecske bárhol jól néz ki, egy nagy motívum teszem azt valami indián fejdíszes koponya, az meg a háton a lapockák között, vagy a combon néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!