Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tényleg van olyan hely ahol...

Tényleg van olyan hely ahol lézeresen eltávolítják a tetoválást? És ha igen akkor mennyire látszódik, hogy ott volt tetoválás? Nincsen tetkóm csak érdeklődök.

Figyelt kérdés

2018. dec. 12. 21:26
 1/4 $$$$$ ***** válasza:
24%
Van ilyen hely. De nem tudom mennyire látszódik mert én eltudom dönteni hogy mit varratok fel és nem bánom meg tehát nem szedetem le... Nem is értem az olyan embereket akik leszedetik a tetkójukat. Nem értem miért nem gondolták át... Max akkor értem meg ha leszedeti valaki a tetkóját ha az adott tetkó el lett rontva... De ha nincs tetkód akkor miért érdekel ? XD
2018. dec. 12. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert lehet, hogy a jövőben szeretnék és időskorban amikor ráncos a bőr az nem mutat olyan jól
2018. dec. 12. 21:52
 3/4 $$$$$ ***** válasza:
64%
Hát szerintem ne csináltass tetovállast ha később le akarod szedetni.... A tetkó egy életre szól. Nem egy oylan dolog ami tetazik az embernek ezért megúnja. Én pl. a meglevő tetkóm és a leendő jó pár tetkómat is már 6 éve elterveztem. Pont azért hogy ne bánjam meg . És nem érdekel hogy idösként hogy fog kinézni mert amit felvarratok az egy fontos része az életemnek. És nem akarom majd leazedetni xsak azert mert ráncos lesz a bőröm . Meg amúgy is az idöseken is jól néz ki a tetkó ha jól megvan csinálva....
2018. dec. 12. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg van.

Ha az a baj, hogy idős korodra ráncos leszel és akkor csúnya lesz, akkor nézegess olyan képeket, amin idősek bőrei láthatók. Szép viszerek, hajszárércsoportok, barnás-sárgás foltok, zöld-kék-lila területek és a többi. Idős kor velejárója a legtöbbje.

A zöld és a sárga festék az, amit a legnehezebb eltüntetni, de lehetséges azokat is.

Nem egy alkalom alatt szedik le. Minden alkalommal nagyjából 50-90%-al halványodik a tetoválás. A lézer sugara a festékpigmenteket széttöri, amik felszívódnak. 6-12 kezelés alatt már olyan szintet lehet elérni, hogy te nem látod, de bőrgyógyászati eszközzel még lehet látni (erős fényű nagyítók pl.). De aki csak azért csináltat tetoválás, mert menő, meg jaj de jól néz ki, másnak is van (tehát divat), az ne csináltasson. Azok hamar megbánják. Aki tetováltat, az okkal kell tegye és viselnie is kell.

Mellesleg a tetováltatás fájdalmai a leszedetés fájdalmával szemben eltörpülnek.

2018. dec. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!