Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Főképp lányok vélemgényére...

Főképp lányok vélemgényére lennék kiváncsi. Milyen tetoválást varrasak a hátamra/gerincemre ami igen divatos és jól áll egy 23éves srácnak??? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Ez lenne az első tetoválásom. Szeretnék képet kérni milyen tetoválást varrasak magamra ami jól nézne ki rajtam pl a strandon és nem épp kimondottan az a sittes tetkó. És persze sokáig feltűnő és divatos is marad.(félre értések véget is nem nézek le senkit! Soha nem is tettem! Csak nem tipikus börtönös mintákat szeretnék a testemre.)

Leginkább gondoltam pl a gerincemre valami arab vagy kinai betűvel szöveget nyaktól egészen le a hátamon! Vagy a jobb oldalamon a bordámra valamit. Ti mit ajánlanátok ?? Kimondottan felső testre szeretnék.

A válaszokat privátban is irhatok. Előre is köszönöm mindenkinek! :)

2021. márc. 14. 09:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De voltam rá képes ezért irtam azt amit ! :)
2021. márc. 14. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Majd szolj ha szerinted nincs igazam.

Osszegezve:

- egyetlen eredeti otleted sincs,

- valami 'divatosat' akarsz magadra varratni,

- de nem divatbol.

- mindehhez masoktol, latatlanban varod az utmutatast;

- hogy ismet masoknak, akiket persze se te, se mi nem ismerunk, tetszetosebbnek tunj.

Hat, ha van szellemi nyomor, akkor ez az.

2021. márc. 14. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

... ohh ki is felejtettem:

- mindezt ilyan nyelven, amit se te, se a 'celkozonseg' nem ert es elolvasni sem tudja.

2021. márc. 14. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Találj ki magadnak egyet.

Pl nekem a hátamon a saját rajzom van. Suliban annó figyelés helyett rajzolgattam (elkepzelheted milyen jó tanuló voltam), és egyszer sikerült egy egész vagány rajzot összehozni. Egyik srác (baráti körömből) kinyomtatta pár példányra és felragasztotta a kabátja hátuljára. Már akkor is volt egy ilyen motoros társaságunk. Mindenki nézte a sons of anarchy-t és kitaláltuk hogy akkor legyen egy saját klubbunk. Hát végül az én mintám lett a "szín". Mai napig barátok vagyunk, pedig ez jó pár éve volt, így hát felvarrattam a hátamra. Nekem szép emlék marad.

2021. márc. 14. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy semmilyet. 19l
2021. márc. 14. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Sajnos nagyon nehez megjosolni hogy mi marad klasszikus, divatos es mi valt at a divatosbol elcsepeltte. Pl: jelenlegi talan egyik (ferfiak koreben) kedvelt tetoválási forma a nagyon letisztult, sima fekete vonal, akar csuklo kore, akar végig a gerincen. Minimalista es nagyon jol nez ki. Elcsepelt lesz e..? Szerintem igen, de jelenleg mig nem 10/8an varratjak magukra, különleges, es eredetinek hat.

Igazabol az előbb emlitettbol is lehet csinalni eredetit, az nem mindegy hogy hova es hogyan csinalod. Pl mint ahogy mondtam ez a csuklo koruli most nagy divat (haver meg is kért ra hogy csináljam meg neki, de mondtam hogy ehhez nem eleg stabil a kezem (meg)) de ezt lehet mashova is rakni, ugy talan annyira nem lesz tomegtetko.

Az egyetlen dolog ami egyebkent mindig divatos marad az a sajat otlet, elkepzeles, és az aminek tortenete van.

En pl egy nagy sarkanyt akarok a bal kezemre vegig. Tomeg? Elegge, sajnos mindenki csak ugy magara rakhatja ugy hogy azt se tudja mit jelent vagy miert van.

En a sarkany eveben szulettem, kiskoromtol kedzve azokat rajzolgattam, minden sarkanyos meset, filmet, játékot kijatszottam/neztem amit csak találtam. A japan kultura eletem reszet képezi, es a japan/kinai sarkanyokat is imadom festeni. Legtobb festemenyemen kulonbozo természetfeletti lenyek vannak, a mostanin pont 2 sarkany. Egyszeruen valamiert kotodok ehhez a motivumhoz. Ugyanugy ahogy a holdhoz is, ilyen tetovalasom mar van de mivel ez meg jobban elcsepelt szinte csak magamnak lathato helyen van, nem felvagni akarok vele csak tudjam hogy valahol rajtam van.

Ilyenekben probalj gondolkodni, mi all hozzad közel:)

2021. márc. 14. 12:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ez elég szánalmas 😂
2021. márc. 14. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Kínai betűset, az mindig bejön!
2021. márc. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!