Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Főképp lányok vélemgényére...

Főképp lányok vélemgényére lennék kiváncsi. Milyen tetoválást varrasak a hátamra/gerincemre ami igen divatos és jól áll egy 23éves srácnak??? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Ez lenne az első tetoválásom. Szeretnék képet kérni milyen tetoválást varrasak magamra ami jól nézne ki rajtam pl a strandon és nem épp kimondottan az a sittes tetkó. És persze sokáig feltűnő és divatos is marad.(félre értések véget is nem nézek le senkit! Soha nem is tettem! Csak nem tipikus börtönös mintákat szeretnék a testemre.)

Leginkább gondoltam pl a gerincemre valami arab vagy kinai betűvel szöveget nyaktól egészen le a hátamon! Vagy a jobb oldalamon a bordámra valamit. Ti mit ajánlanátok ?? Kimondottan felső testre szeretnék.

A válaszokat privátban is irhatok. Előre is köszönöm mindenkinek! :)

2021. márc. 14. 09:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Első tipp: ne azért tetováltass, hogy másnak tetszelegj vagy imponálj vele. Ez nem olyan mint egy 3 szezonos fürdőgatya, hogy melyikben nézel ki jól a strandon. A tetoválás örökre ott marad.
2021. márc. 14. 09:33
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Pont nem vagyok lány, de ha már mindenképp akarsz akkor semmiképp se valami bikkfanyelvű feliratot varrass magadra. Az inkább csajos. A helyedben valami nonfiguratívat csináltatnék.
2021. márc. 14. 09:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat szerintem ha csak divatból akarod megcsinalni, ennyire felszines indokokkal hogy ne menjen ki a divatbol akkor inkabb hagyd mert igazabol barmi megteszi amire ra keresel googleon... a tetovalasnak megvan az az elonye hogy nem kell a sima sztereotípialt sz.rokat magadra varratni hogy jol nezzen ki mind a tetovalas mind a tested. Ergo: kb 5-10 eve volt nagy divat a vegtelen jel, az alomfogo meg tovabbi borzalmak, mostmar elcsepelt undormanyoknak latja sok ember, megis meg mindig varratjak a tomeglanyok akik azt hiszik attol kulonbek hogy van a csuklojukon egy 2 cm-es tetko es meselik mennyire fajt.

Ezzel arra celzok, hogy ha van valami onallo gondolatod, otleted ami esetleg az eletedhez vagy a kedvenc dolgaidhoz kapcsolodik sokkal tobbet fog erni, meselni is tudsz majd rola, ha nem csak egy """divatos""" arab irast raksz a gerincedre meg a tobbit.

Ha gondolod privibe tudok irni par tetovalot akiket megeri követni, onnan inspirálódni, mivel ez a "legyen divatos" par ev mulva azert eleg gaz lesz ha azt se tudod majd megmondani pontosan mi az az írás es mit jelent.

De ha tovabbi sztereotípiák erdekelnek: oroszlan, sarkany, végtelen jel, love-csalad-anya felirat, ezek a tipikus ferfi oras tetovalasok biztos lattal mar ilyet is, maori is sajnos most elcsepelt lett nagyon, különböző irasok mint amit emlitettel is, szivecske meg ilyen kis sz.rok mint vasmacska, cica, hangjelek es meg sorolhatnam.

Egyebkent szerintem a tetkok pont attól divatosak hogy oltoztetik az embert, jol allnak nekik, mintatol függetlenül. Tehát egy oroszlan az egesz kezeden is nezhet ki rohadt jol, bar en akarhanyszor lattam csak az jutott eszembe hogy elcsepelt, de az adott emberen nagyon jol nezett ki.

Ennek fenyeben gondolkodj.

-egy tetovalonak tanulo.

2021. márc. 14. 09:48
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
te miert is akarsz tetovaltatni, ha meg otleted sincs? az alapjan akarsz valamit egy eletre a borodon viselni, hogy 3 random idegen mit mond a gyk-n?! inkabb ne. semmit! majd ha lesz valami jo otleted, esetleg azt varrasd magadra, de szerintem neked nem kene tetovaltatni.
2021. márc. 14. 10:01
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

أنا أحمق مثير للشفقة

Ez megteszi, arra figyelj hogy jo iranyban irasd fel.

2021. márc. 14. 10:17
 6/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as kommentelő.

Teljes mértékben érthető a hozzászólásod! Nagyon lényegre törő voltál.

Divatról"divattal kapcsolatosan" annyit,hogy:- nem szeretnék kimondottan mai divatról szoló ábrákát varratni ami 2-5esetleg8-10éven belül hihetetlen gáznak "elcsépeltnek" látszana a testemen, épp e véget szégyelném magamon és kimondottan takargatnom kellene a késöbbiekben.

Épp ezért irtam hogy valami normális egyszerü de még is "divatos,vagányabb legyen aminek értelme is van. A felső testemen lehetőleg! És később még többet is jelenthet számomra.

2021. márc. 14. 10:32
 7/18 A kérdező kommentje:

5ös kommentelő.

Érdekelne a szöveg jelentése.

És persze a véleményed is hogy hova varrasam ( tetszik és a szöveg érdekes lehet ) pontosabban nyakra ? Vagy más helyre a felső testemen ? ?

2021. márc. 14. 10:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A homlokodra.
2021. márc. 14. 10:37
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon bunko vagy ! :D
2021. márc. 14. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
23 evesen arra nem voltal kepes hogy a google forditoba bemasold a #5-ben irt 'idezetet'? Tudod mit, pajtas, neked tok mindegy mi lesz a felsotestedre irva...
2021. márc. 14. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!