Az arany ékszertetoválás még divatos?
Figyelt kérdés
Nyáron volt nagyon divatos ez a tetoválás és nemtudom hogy még divatos-e. Most vettem mert nagyon tetszik és nyáron nem jutottam odáig hogy vegyek.2015. szept. 21. 15:05
1/3 anonim válasza:
Igen, de az a lényeg, hogy neked tetszik..
2/3 anonim válasza:
Én már boldog-boldogtalanon ilyet láttam nyáron.
A legdurvább, amikor zsíros hajú, narancsbőrös, ápolatlan miniszoknyás 40 körüli nőn volt.
Szóval nekem így már elég gáz az egész. :/
Mert ha vki szép, vékony, napbarnított, akkor ok, jól is mutat rajta, de amikor már tényleg mindenki ezzel flangál, nagyon gáz.
Én ezért nem vennék. :/
3/3 anonim válasza:
Az itt a gond, hogy állandóan "majmolják" egymást az "emberek"! A legtöbb ezen a bolygón szánalmas "kismiska"!
Nem vagytok képesek kialakítani önálló életet, külsőt?
Ha a púposság lesz divat, akkor Quasimodo-k milliói fog "hátizsákot" hordani! Szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!