Az oldalamra szeretnék egy tekót, mert egy régi műtéti
heget akarnék elfedetni vele. Kb milyen érzés lehet ott?
Mennyire csikis?
Figyelt kérdés
Mivel nő vagyok, valami szép, diszkrét, nöies csipketetkóra gondoltam. Ferdén keresztben az oldalamon (régi baleset helye). Bár elég halvány már az a heg, alig látszik, annyira nem vészes, de eszembe jutott ez a tetkós eltűntetés és nem hagy nyugodni...Szóval milyen érzés az kb? Leginkább azon aggódok, hogy baromi csikis vagyok azokon a részeken :D Ilyen szempontbol nem tudom, hogy bírnám.
Másik, hogy okozhatnak-e allergiát azok a festékek? Vagy erre lehet előtte valami próbát csinálni?
2021. febr. 14. 08:37
1/6 anonim válasza:
Én nem tartom valószínűleg, hogy teljesen elfedi. Mivel heg általában megmarad egy kis, vagy nagyobb "domború" bőrfelületként, illetve az sem biztos, hogy ugyan úgy fog kinézni a "tinta", tekintve, hogy más bőr van ott mint körülötte.
Allergiát okozhat, ahogy minden idegen anyag amit beléd nyomnak.
2021. febr. 14. 08:45
2/6 A kérdező kommentje:
Nem domború, szerencsére teljesen sima már ott a bőröm.
2021. febr. 14. 09:23
3/6 anonim válasza:
Nekem volt tetkóm,kicsi,sebészileg el lett tüntetve és ez a heg is jobb,ami maradt,mint a tetkó
2021. febr. 14. 11:03
4/6 anonim válasza:
Egy tetkó minden csak nem "szép, diszkrét, nőies". És ha "alig látszik" akkor mit akarsz még? Ha valahol sérült a bőr miért akarod még perforáltatni és festékkel feltölteni? Csak a prolik hiszik hogy a tetkó megoldás bármire is, de te ne gondolkodj így.
2021. febr. 14. 21:03
5/6 anonim válasza:
Ha olyan halvány akkor lehet, hogy jobb lenne elfogadnod. Viszont ha szeretnél tetkót és neked tetszik akkor csináltass. Ne hallgass senkire. Ez a te tested és a te dolgod. Egy tetkó tényleg lehet szép és diszkrét. Gondold végig, hogy tényleg szeretnéd e, illetve, hogy milyet szeretnél és minőségi szalonban csináltasd meg. Bár nekem nincs tetkóm, nem tudom mire kell figyelni ezzel kapcsolatban.
2021. márc. 5. 18:35
6/6 anonim válasza:
Bár már lehet késő a válasz, de nekem vannak tetkóim. Egyik sem volt csiklandós :D maximum az lehet csikis, amikor az alapot rád teszi és az ujjával oda simítja, de simán kibírható :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!