Van külön erre a célra kitalált alapozó... Biztos k*rv@ drága és szerintem itthon nem is kapni de van
2021. febr. 12. 20:20
2/13 anonim válasza:
Olyan smink nincs, ami "bombabiztosan" elrejti. Tehát olyan, hogy pl. tesiórán ráizzadsz, megmarad, leöntenek vízzel stb. Ha ezeket nem számoljuk bele, akkor egy magas fedésű alapozó el tudja fedni - a Vichynek azt hiszem, a Dermablend alapozóját hirdették úgy, hogy a csontváznak tetovált csávót teljesen lefedték vele - nyilván nem olyan olcsó, mint egy drogáriás, de nagyobb eséllyel fedi el. Persze ahhoz, hogy tartós legyen, ne mászkáljon, le is kell púderezni.
2021. febr. 12. 21:01
3/13 $$$$$ válasza:
A suliban semmi hátranyod se lesz belőle. Én 17 évesen csinaltattam az elsőt semmi hátrányom se volt belőle középsuliban. Jelenleg egyetemista vagyok és már van 3 tetkóm(és még lesz egy pár) ,amiböl az egyik az egész bal felkarom és itt sincs hátrányom belőle. A suli miatt ne izgulj... (Több csoporttarsamnak is van tetkoja és nekik sincs belöle bajuk.)
2021. febr. 12. 21:27
4/13 anonim válasza:
3-as: attól függ, mennyire veszik komolyan a házirendet. Nekem anno egy osztálytársamra ráparancsoltak, hogy vegyen le egy bandana kendőt a fejéről, mert azt tiltja a házirend, pedig azért volt rajta, mert kisebesedett a feje, és védte a naptól. Körömlakkot lemosattak valakivel a wc-ben... és nem is egyházi suli. Sulitól, tanártól függ.
2021. febr. 12. 21:29
5/13 $$$$$ válasza:
4 es . Ez mikor volt? 20 éve ? Egyébként meg semmit se tudnak tenni. A tetkót alapbol nem tilthatja a házirend.
2021. febr. 12. 22:12
6/13 anonim válasza:
Csuklóra? Ahol azonnal látni, ráadásul hiába alapozózod le, leizzadod, lemosódik kézmosáskor,...
Ráadásul 16 évesen...aztán megy a csodálkozás, mikor a barátnőm ügynökségénél sorra küldik el a lányokat a firkáik miatt.
2021. febr. 13. 01:44
7/13 anonim válasza:
Nem kell suliban eltakarni, senki nem fog szólni érte. Ha mégis, mond, hogy filccel rajzoltad és kész.
Alapozó helyett egy karkötőt, vagy órát ajánlok, az se baj, ha nem teljesen takarja, elveszi róla a figyelmet.
2021. febr. 13. 12:21
8/13 anonim válasza:
Ha tényleg átgondoltad volna akkor nem akarnál tetoválást. Ha átgondoltad volna akkor nem akarnál te lenni az utolsó suttyó tetkós proli a suliban.
2021. febr. 13. 13:01
9/13 A kérdező kommentje:
1-es, 2-es, 3-as, 4-es és 7-es, köszönöm szépen a tippeket
6-os, nálunk nincsen testnevelés óra 16 éves kor után úgyhogy izzadni nem izzadnám le és mivel vannak sebhelyek a belső csuklómnál alapból, ezért már rutinos vagyok abban hogy hogy rejtsem el
8-as, inkább ez minthogy igyak, drogozzak vagy hasonlók, mint kedves osztálytársaim, de ha szerinted azok jobbak akkor az a te véleményed nem az enyém
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!