Tetoválás napján alkohol?
Azt tudom hogy előtte és közben nem szabad.
Előtte való nap azért nem, mert a bőr is ugyanúgy dehidratálttá válik, közben pedig egyértelmű hogy a fájdalmat nem csökkenti, de még alapvetően a vér alvadására is hatással van.
Utólag viszont sem a neten, sem orvosok, sem tetkósok nem tudnak rá mit mondani. Szerintük döntő többségében lehet, mert a bőr sérülése és a vérlemezkék alvadása megáll 1-2 óra múlva. Maximum dehidratáltságot okoz a bőrben ami hatással lehet a tetoválásra, mivel amúgy az velünk öregszik. Ennyit tudtam meg pár óra alatt tetoválóktól és orvosoktól. (Igen, tele vagyok ilyen ismerősökkel, de konkrétumot senki sem tud mondani).
7.-nek.
De BAROMSÁGOT mondott! És teszek rá, hogy ki/mi volt.
3-mas Te egy jó nagy tahó vagy.
A kérdésre válaszolva pedig lehet inni utána, de azért aznap még ne csapd szét magad, de pár sör, vagy 1-2 rövid lemehet. Azért nem ajánlott, mert az alkohol kitágítja az ereket, így sokkal vérzékenyebb lehetsz, ahogy a nagyobb mennyiségű koffein se ajánlott ilyenkor.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!