Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Alkohol és tetoválás?

Alkohol és tetoválás?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy 14 nappal a tetoválás elkészülte után már lehet inni alkoholt? Nem fogja befolyásolni már a kinézetét? Azt tudom hogy kitagítja az ereket, de 2 hét múlva már nem várható hogy megfolyik a tetkó ugye?

2020. dec. 15. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Ne már, ez komoly? Az egész lényege, hogy aznap amikor varratod, akkor ne igyál, mert az alkohol értágító hatása miatt jobbsn vérezhet. Két héttel később hogy lenne már hatása rá? 🤦‍♀️🤦‍♀️
2020. dec. 15. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholt és gyógyszert 1-2 nappal elõtte nem szabad, meg higítja a vért, és kivérzed a tintát.

Utánna már simán, max aznap könnyebb bebacni mint az albán szamár mert a tested már amúgy is stressz alatt van, jobban üt a pia.

Jópár nappal késõbb már regenerálódott minden, szóval nem lesz gáz.

2020. dec. 15. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

14 nap elteltével már nyugodtan ihatsz.

Kedves 1-es. Nem mindenkinek ugyanúgy reagál a bőre a tetoválásra. Van akinek napokig akár be is dagad és vörös, másnak pedig 1 max 2 nap ilyen. Nekem 1 napig volt vörös és dagadt be, de utána semmi. A második napon már hámlott.

A tetoválás képes megfolyni amíg le nem tisztul (le nem hámlik). Az első 7-10 nap a kritikus időszak, ekkor érdemes jobban odafigyelni rá. A hámlást ne kapargasd, ne szedd le az elhalt bőrt, majd lejön magától.

Az alkoholt a tetoválás utáni 48 órában érdemes kerülni, de utána másnap igyekezz minél több folyadékot magadhoz venni, és C vitamin, e vitamin. De ez a 7 napon belüliekre vonatkozik. A 14 napon már gond nélkül ihatod az alkoholt.

Arra azért figyelj hogy ne sérüljön meg ott a bőr, és legalább lefekvés előtt próbáld meg bekenni. :D

2020. dec. 15. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Gymlover a megfolyás (blowout) oka nem ez.

Okai:

-bõr alatti zsírcsomó, amiben a tinta elmászik

-a tû rossz szögben ment be, vagy túl mélyre

-idõsödõ bõr (általában 60-70 fölött már érzékenyebb a bõr)

-Az ujjak, talp, tenyér bõre máshogy fogja a tintát

Ha utólag alkoholt fogyasztassz, az nem csinál ilyet.

2020. dec. 15. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:

A bőr nem egyformán veszi be a tintát. Akár tetoválás közben is megfolyhat ezt olvastam, illetve tapasztaltam, hogy egy helyen, egy vonal megfolyt már akkor az adott pillanatban ahogy a tetoválás elkészült.

Azért a zsírcsomó látszódik. Ezt bocs de tudom. Sokaknak ezt ki is műtik.

2020. dec. 15. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem feltétlen látszódik. Általában olyanokon szokott egyenletlen lenni a kötőszövet, akik hirtelen híztak/fogytak sokat, szteroidoznak, illetve hegek mentén.

Régi tetoválás is szokott kicsit elmászni, több évtized után de ennek más az oka.

2020. dec. 15. 18:29
 7/7 $$$$$ ***** válasza:
En amikor az első tetovallásomat csináltattam még nem voltam tisztaban azzal hogy kitagitja az ereket es jobban verzel.. A tetoválas előtti nap volt egy haverom szülinapja. Lenyegében ugy berugtunk mint az állat😂. Masnap ugy mentem tetováltatni. Es egy közepes nagyon reszletes mintarol volt szo. Az első részlet aszem kb. 8-8,5 ora volt. Vereztem is rendesen a tetovalló alig győzte törölni😂. Mégis egy nagyon szép minta lett. És mai napig imadom. Nyilván tanultam belőle és azota mar nem iszok tetko elötti nap. Nekem nem volt rosszabb de feleslegesen nem nehezitem a tetovallo munkajat..Bár mar amugy se iszok lassan 3 eve... Az a lenyeg előtte lévő nap ne igyal.
2020. dec. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!