Melyik testrészen nézne ki jól ez a tetoválás? Hol lehetne elképzelni?
Figyelt kérdés
Tudom lesznek olyanok, akik a kukába dobnák, stb, stb de most nem ezekre a válaszokra vagyok kíváncsi.
Még annyi, hogy akik leakarnak beszélni, mert hogy néz már ez ki, ne fárasszák magukat, nem vagyunk egyformák, nekem ez tetszik, nektek más. Deal with it.
2016. jan. 15. 09:27
1/19 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, lehet, hogy a két csuklómra varratnám őket. Mert szeretem a csokit a sört és a titákat.
2016. jan. 15. 09:33
2/19 anonim válasza:
Hát ezek marhajók!:D Én is csuklóra/belső karra tudom elképzelni amúgy. Vagy boka (bár nekem nem tetszenek a bokatetkók).
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Én sem vagyok a bokatetkók híve.
2016. jan. 15. 09:43
4/19 anonim válasza:
Így magukban nekem ezek nagyon befejezetlennek tűnnek. Mintha egy ideiglenes tetkó lenne. Egy egész karos tetoválás részeiként tudnám elképzelni őket.
5/19 anonim válasza:
szerintem is csukló. nekem az első linkelt inkább jobabn tetszik, én azt választanám.
6/19 A kérdező kommentje:
Ahuh, azok nem nagyon szoktak bejönni, ez a sok mintás teljes karos téma.
2016. jan. 15. 10:22
7/19 anonim válasza:
Szerintem is csukló, nagyon tetszenek! :D
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azért nem kéne lepontozni az embereket, mindenkinek hasznos volt a véleménye.
2016. jan. 15. 11:05
9/19 A kérdező kommentje:
2016. jan. 15. 11:07
10/19 anonim válasza:
Köszi a másik két cicát!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!