Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ló mint szimbólum?

Ló mint szimbólum?

Figyelt kérdés
Ha mell alá csináltatok egy vágtató teli fekete lval szívtől kifelé eredetileg mit jelent? Egyébként édesanyám emlékére lenne de nem szeretnék olyat varratni aminek nem tudom a pontos jelentését.

2021. febr. 12. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
A ló az erőt, a gyors mozgást szimbolizálja, de szerencsét hozhat a szerelemben is. Misztikus erőt is tulajdonítottak a lovaknak. A Shang Dinasztia idején már gazdáikkal együtt temették el az állatokat, hogy azok elkísérjék és szolgálják gazdáikat a túlvilágon is. A ló – fekete, vagy fakó – többek között szimbóluma az éjnek, a Föld és a vizek mélyének, az éjnek, a szexualitásnak, az álomnak, a halálnak.A ló – fekete, vagy fakó – többek között szimbóluma az éjnek, a Föld és a vizek mélyének, az éjnek, a szexualitásnak, az álomnak, a halálnak. Az anya állatmása, kanca alakjában jelenik meg.
2021. febr. 12. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

1 vagyok találtam még egy ilyen cikket: [link]

hátha segít:)

2021. febr. 12. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Tetkóval megemlékezni valakiről? Ennyi erővel egy nyilvános WC falára felírt nekrológgal is ápolhatnád az emlékét: abban is több pátosz lenne mint egy prolis tetkóban.
2021. febr. 14. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!