Miért puklis a tetoválásom?
Már több mint egy éve, lett három új tetoválásom. Egy új tetoválónál.
Van már több tetoválásom ezért tudom hogy kell kezelni meg mit tudom én Szóval nem ezzel volt a baj, de két tetoválás még mindig érezhető.
Másképp nem tudom elmondani sajnos, és képet nem tudok csatolni hogy puklis, szóval ha végig simítók a karomon akkor érzem a tetoválás mintáját, mintha nem is rendes tetoválás lenne hanem henna.
Az egyik mintának körbe van ilyen kis pereme a minta közepén rendesen bele simult bőrömbe.
Mikor lett készítve a tetováló nem kente le, meg nem is fóliázott, és mivel vidékre mentem haza ezért beletelt pár órában mire hazaértem, és letudtam kenni. Mert ugye én ahhoz voltam hozzászokva hogy a tetováló mindjárt le kezeli nekem és lefóliáza, ezèrt a így nem is készültem ilyesmivel. Gondolom vagy lehet hogy ez volt a baj? Hogy akkor kiszáradt és hogy azért maradt ilyen?
Igen tudom fel kellett volna hívnom a tetoválót, de nem tettem.
Már többször ki akartam írni ezt a kérdést de valahogy most jutottam el ide. Igazából annyira nem zavaró. Csak nem értem hogy miérakartak, mert van egy egész karos tetoválásom is. Az szépen gyógyult.
Ezek meg nagyon nehezen akartak, de háromból egy nagyon szépen Meg gyógyult a szóval nem értem.
Mert ha allergiás lennék a tintára vagy ilyesmi, akkor a másiknak is csúnyának kellett volna lennie.
Meg emlékszem hogy voltak rajta ilyen kis pattanás szerű kis kemény valamik, de arra azt mondták hogy előfordul.
Vagyis nem... bocsánat sok pici kis pukli volt alatta olyan mintha bőröm alatt lett volna pici pattanásokok elég sok... érdekesen nézett ki és akkor nagyon megijedtem és azt mondták hogy Ez előfordul Pedig szerintem azért ez nem volt normális.
Egy kb öt hat centis teljesen fekete mintáról van szó.
Akkor ez lehet hogy tinta allergia? Vagy ilyesmi? De akkor a harmadik mintának is annak kellett volna lennie.
Mert van, akinek a sérülések a hegesedéskor enyhén begyulladnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!