Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A nagyon kicsi tetoválások...

A nagyon kicsi tetoválások mennyire fájnak?

Figyelt kérdés
Kb. 1-2 cm átmérőjű,és nincs betöltve a minta.

2021. jan. 4. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyire :D Ahol vékonyabb a bőr, ott lehet kellemetlenebb, de nem fáj.
2021. jan. 4. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon fáj :D igaz, nekem kicsivel nagyobb tetkóm van, de nem fájt, de ez attól is függ hova lesz a tetkó.
2021. jan. 4. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira mint egy nagy. Csak rövidebb ideig, mert hamarabb felvihető értelemszerűen ha kisebb.
2021. jan. 4. 14:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És a kis tetoválások fevarrása meddig tart?

2021. jan. 4. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy 2 centis mintát minden nélkül felvarrnak neked 10 perc alatt előkészületekkel együtt. Ez úgynevezett "szalagmunkás minta".

egy tetováló

2021. jan. 13. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:

5os

Ennek most nagyon megörültem, hogy nem kell sokáig bírni a fájdalmat.

2021. jan. 13. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hova szeretnéd majd tetetni, de saját tapasztalat alapján (ami persze lehet egyénenként eltér) ha nem csonthoz közel van a fájdalom fogalmától messze áll az az érzés, inkább bizsergéshez tudom hasonlítani, szóval a fájdalomtól szerintem ne félj. Nekem is ezt mondták az első előtt, de így is izgultam, viszont nagyon jó, megkönnyebbülés amikor elkezdődik és rájössz "Komolyan ettől paráztam így?" :D
2021. jan. 14. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolso válasznak annyira orulok. Mar biztos hogy megcsinaltatom.
2021. jan. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!