Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Titeket zavar, amikor valaki...

Titeket zavar, amikor valaki nézi a tetoválásotokat?

Figyelt kérdés
Rajtam nincs tetoválás, nem is szeretnék, vannak viszont emberek, akiken nagyon vagány, jól kinéző tetoválás van. Akarva akaratlanul vonzza a tekintetet, de csak lopva nézek oda, mert félek, hogy illetlen.

2021. jan. 25. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Miért lenne illetlen?Dehogy illetlen.Direkt azért csináltatták,mert a legtöbbjük feltűnési viszketegségben szenved (na jó,inkább az összes),és élvezik ha ez miatt nézik őket,mert enélkül lehet észre se venné őket senki.
2021. jan. 25. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a válszat, de inkább azokra lennék kíváncsi, akinek van, és átélik ezeket a helyzeteket. Én el tudom képzelni, hogy ez a tetoválás nem nekem, hanem maguknak szól, és innen eredt a kérdésem.

Gondolom van sok olyan aki valóban divatból, feltűnősködésből tetováltat, de szerintem amin megakad a tekintetem, az nem ilyen.

2021. jan. 25. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
2.:Szívesen! :)
2021. jan. 25. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
A tesóm ki van tetoválva, nem szereti, ha nézik, de főleg csak mamókák nézik. Őt zavarja, hogy üres a bőre.
2021. jan. 25. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha megnézik, vagy ha szó szerint bámulják. Ha oda jönnek és kérdeznek róla, az sem ;) Nálam a legtöbb idősebb "mamókának" is tetszik, igaz nem mindegyik látható minden szituban. Van, ami magamért és magamnak van, és van, ami nem, csak spontán tetszik. De ez én vagyok.

Általában negatív kommentekre senki sem kíváncsi, de én azt is meghallgatom. Végül is nem kötelező néznie senkinek sem.

2021. jan. 25. 16:22
 6/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, általában észre se veszem. Nekem éppolyan mintha a hajamat vagy a szememet vagy épp a lábujjamat néznék. Nem szokott izgatni.
2021. jan. 25. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Az a jó ha nézzik
2021. jan. 25. 20:04
 8/9 $$$$$ ***** válasza:
100%
Nekem is vannak tetkoim es eléggé nagyok. Amugy egyaltalan nem zavar ha megnezi valaki. En is megnezem masok tetkoit😂. Bar en azert mert imadom a tetkokat és tetszenek. Ha valaki azert megnézi az én tetkoimat mert tetszik neki annak örülök. Ha meg valaki azert nezi meg mert utalja a tetkokat és zavarja az meg kicsit se érdekel. Tehat az én tetkóimat nyugodtan meg lehet nézni. Engem nem zavar.
2021. jan. 26. 00:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki nézi meg, pl. utcán nem zavar, sőt kaptam/hallottam is már kedves megjegyzéseket, hogy ketten összesúgtak mellettem, hogy nézd de jó tetkója van. :)

De pl. engem a családom elött zavar, előttük nem is vagyok olyan ruhában amiben látszik.

Ami még érdekes, hogy sokan szeretik megérinteni, nem idegenek, ismerősök, szinte nincs olyan aki ne akarná végig simítani. :)

2021. jan. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!