Titeket zavar, amikor valaki nézi a tetoválásotokat?
#1 Köszönöm a válszat, de inkább azokra lennék kíváncsi, akinek van, és átélik ezeket a helyzeteket. Én el tudom képzelni, hogy ez a tetoválás nem nekem, hanem maguknak szól, és innen eredt a kérdésem.
Gondolom van sok olyan aki valóban divatból, feltűnősködésből tetováltat, de szerintem amin megakad a tekintetem, az nem ilyen.
Engem nem zavar, ha megnézik, vagy ha szó szerint bámulják. Ha oda jönnek és kérdeznek róla, az sem ;) Nálam a legtöbb idősebb "mamókának" is tetszik, igaz nem mindegyik látható minden szituban. Van, ami magamért és magamnak van, és van, ami nem, csak spontán tetszik. De ez én vagyok.
Általában negatív kommentekre senki sem kíváncsi, de én azt is meghallgatom. Végül is nem kötelező néznie senkinek sem.
Attól függ ki nézi meg, pl. utcán nem zavar, sőt kaptam/hallottam is már kedves megjegyzéseket, hogy ketten összesúgtak mellettem, hogy nézd de jó tetkója van. :)
De pl. engem a családom elött zavar, előttük nem is vagyok olyan ruhában amiben látszik.
Ami még érdekes, hogy sokan szeretik megérinteni, nem idegenek, ismerősök, szinte nincs olyan aki ne akarná végig simítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!