Mi a véleményetek erről a tetoválásról? Mit kell tudnom róla?
Szerintem varrasd nyugodtan.
A vádli amúgy sem az a hely, ahol mindenki látja. Nyáron látszik, de, ha szép tetkó, akkor nincs mit szégyellni rajta. 😇
10. Miért, te oda szoktál menni az utcán másokhoz, ha valami nem tetszik rajtuk? Nem. Akkor te is egy élettelen vagy, és nem mersz odamenni emberekhez megmondani a szemükbe a véleményed. Ezt csak azért írtam, lásd, mekkora hülyeséget írtál, csak hogy támadd a tetkóutálókat. Mert a támadás, az a te lételemed. Én nem vagyok bunkó, azért nem megyek oda az utcán másokhoz megmondani, hogy undorító a tetkód. Ha megtenném ezt, akkor meg ez lenne a bajod. Egyébként teljesen jó a szövegértésem, viszont ez még mindig a kérdéshez tartozik többé-kevésbé, amiről itt írunk. Hogy te csak szigorúan olyat akarsz olvasni, ami csak és kizárólag 100%-osan a kérdéshez kapcsolódik, és kicsit se kapcsolódik más témákhoz, az a te bajod. Semelyik kérdésnél itt a gyakorin nem lehet szinte teljesen 100%-osan a kérdésnél maradni. Sőt, inkább az a kevésbé szűk látókörű, aki több aspektusát is megközelíti egy kérdésnek. Mondjuk teneked hiába magyarázom ezt, a fotelhuszár fejeddel csak itt tudod rázni az öklöd, hogy sok szépeket mondj a tetkóellenesekről. Tudod, ez az ökölrázás a szánalmas.
Engem speciel nem érdekel, ki mit gondol rólam, hogyan ismer félre egy teljesen anonim oldalon, nem érdekel a felszínes ökölrázó fotelhuszárok gőzölgése.
Namármost, 13-as: "Ezt nem fenyegetésnek írom." Szerinted annak vettem volna? Max a számítógépedet tudod szétverni ott, engem nem tudnál, ha akarnál se.
Gondolom amúgy, nem nekem címezted ezt, ugyanis volt egy másik hozzászóló, ő írta azt, amiben merészebb dolgok is voltak. Én nem tudok róla, hogy bántó, sértő dolgot írtam volna itt.
Engem nem kell oktatni.Ugyanis jól kialakult világnézetem van, és ott szólok hozzá és fejtem ki a véleményem, ahol akarom. Az, hogy ne nézzük a kategóriát? Erre azt tudom mondani, hogy a főoldalon feldob minden kategóriából kérdést, néha teljesen találomra kattintok valamelyikre, és most ezt dobta a gép. És akkor és ott fejtem ki a véleményem és úgy, ahogy akarom, és hihetetlenül nem érdekel az "oktatásod", se az, hoyg az életben rázod az öklöd, mit gondolsz, kinek van gerince, stb. Mivel egyáltalán nem ismersz, így a véleményalkotásod sem érdekel, főleg, miután teljesen összemostál a másik hozzászólóval.
Nem tudom, én hol és kiről beszéltem inkognitóban másokról. Valószínűleg azt hiszed, ismered az egész életem, pedig nem.
A valóságban nem fogok odamenni. Most épp ilyen kedvem van, olvasgatom a gyakorit, szembe jön egy kérdés, válaszolok rá. Amikor nem netezek, más dolgok kötnek le, és nem fogom arra pazarolni az energiám, hogy dumálgassak valakinek, hogy jaj de ronda a tetkód. Ezt te sem gondolod komolyan, és amúgy se lesz semmi értelme. Lehet, ennek az irogatásnak sincs semmi értelme, de szeretek irogatni. És beszélni is szeretek, de csak olyan emberekkel, akikkel meg tudunk egyezni dolgokról.
Felőlem lehetsz 200 kiló is és kétszer olyan magas, engem teljesen hidegen hagy vadidegen emberek testalkata anonim oldalakon. Van egy véleményem, azt ott és akkor közlöm, amikor akarom. Más véleményt szóban közlök, ezt itt. Ha neked ez nem tetszik, az a te bajod. Sok más kategóriát teleoffolnak ennél jobban, te ezt úgy látszik, nem tudod, mert nem ismered a netes fórumokat. Így is, úgy is tele lesz off hozzászólással a fél gyakori, mert ez ilyen, és ezen most nem tudsz változtatni. Én nem fogok a te kedved szerint ott és úgy nyilvánítani véleményt, ahogy te akarok. Nem szidom más felmenőit, van egy stílusom. Ha ez neked nem tetszik, az engem ugyanúgy nem érdekel, ahogy téged az én véleményem.
Miután te is leszóltál másokat, téged ne szóljanak le. Oké, nem teljesen reális, de ez az elvárásod.
Ismétlem, felőlem mindenki azt tetováltat, amit akar, csak ne tolja a képembe az utcán, hanem takarja el, mert nem érdekel. Ez a "ne nézz oda" nem működik. Munkaadóknál is inkább hátrány a tetoválás, ezt alátámasztottam.
Még azt tudom mondani, el kellene fogadni azt is, hogy vannak emberek, akik nagyon érzékenyek a tetoválásra és nagyon nem jön be nekik, de nem szólnak érte, akár mert tutyimutyik, ahogy mondtad, vagy egyszerűen látják, hogy teljesen értelmetlen, mert a tetováltakat úgyse érdekli, mert az ő szemükben hülye, fogyatékos, agybeteg az, akiben a tetkók rossz érzéseket váltanak ki. És eleve is a tetkómentes test a természetes és ha valaki ezt érzi normálisnak, azzal nem gondolom, hogy gond lenne és változnia kéne.
Örültem, szép estét kívnáok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!