Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tetoválásról? Mit kell tudnom róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy szamurájos tetoválás amit magamra szeretnék varratni. Érdekelne róla a véleményetek. Linkelni nem szabad szóval úgy tudjátok megnézni hogy google: samurai tattoo és ott a képek között a harmadik. A fa alatt áll egy samurai. Első tetoválásom lesz és a vádlimra szeretném. Erről mi a véleményetek? Sok lesz elsőre vagy pont jó? Illetve a fő kérdésem hogy van e ennek a tetoválásnak valami olyan jelentése amit nem találtam meg és ami miatt nem feltétlen előnyös dolog magamra rakatni? Nálam ez a tetoválás azt jelenképezi hogy a szamurájok kezdetben szolgálók voltak de kiharcolták a szabadságukat,becsületesek,bátrak és erősek. Nálam ezt jelképezné a tetoválás. Olvastam a fa hátteréről is de az nálam másodlagos.
2021. jan. 1. 23:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? nekem nem tetszik.

a szamurájról sokaknak inkább az idegen kultúra juthat eszükbe

2021. jan. 1. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
15%

Nekem nem tetszik.

Manapsag jobban jarsz,ha nem vagy megbelyegezve semmivel.

2021. jan. 1. 23:42
 3/16 A kérdező kommentje:
2. mi a konkrét oka annak hogy nem tetszik? Alapból a tetoválások nem tetszenek vagy kifejezetten ez ?
2021. jan. 1. 23:49
 4/16 $$$$$ ***** válasza:
90%
Szerintem jol nez ki. Bár en nem varratnam fel mert nekem semmit se jelent. De ha neked jelent akkor csinald😁.
2021. jan. 2. 00:47
 5/16 anonim ***** válasza:
4%

Tetoválást sosem előnyös dolog magadra rakatni. Ha ennyire bejönnek a szamurájok akkor vegyél egy szamurájos posztert és recskázz arra. Neked lehet hogy azt jelenti hogy te vagy a világmegváltó, de ha leszállsz a földre akkor látni fogod hogy a többi ember csak simán egy tetkós prolinak tart majd. Nem kell ennyire izzadva erőlködnöd hogy a világ tudtára add, amit te a tetoválásba belelátsz.

Az esztétikájáról pedig: nos, vannak emberek akik a kakofóniát meg a táblán csikorgatott krétát is lágy dallamnak élik meg, vannak akik a süteménybe belesütött patkányembriót is jóízűen elropogtatják, megint másoknak vizuális gyönyört okoz egy összehányt nyilvános wc. Nos a hasonló ízlésvilággal megáldott emberekből lesznek a tetkósok és ez bizony sokat elmond róluk.

2021. jan. 2. 10:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát az hogy embereket így elítélj az által hogy magukra varrattak valamit elég beszűkült látásmód. Amit pedig a patkány embrióról meg az összehányt nyilvános wc-ről írtál. Hát elég beteg elméd van. De ha ilyen a nem tetkósok világa mint a tiéd akkor inkább tartozom a másikba. Azért köszi hogy írtál.
2021. jan. 2. 12:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, de magamra nem varratnám. Viszont ha neked tetszik és van számodra jelentése, akkor csináltasd meg. Mondjuk én nem tetováltatnék magamra netről szedett mintát, mert bárkinek lehet ugyanilyen, de ez csak az én véleményem, ha téged ez nem zavar, akkor hajrá. :)
2021. jan. 2. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

A beszűkült látásmódról annyit, azt varratsz magadra, amit akarsz, de ha nem takarod el a vádlidat, akkor igenis jogom van véleményt formálni arról, amit odatolsz a képembe a szemem elé. Még mindig az a beteg dolog, ha a tested elcsúfítod, de ha ezt diszkréten csinálod, a te dolgod. Viszont ne kérdezd meg mások véleményét, ha nem tudod elfogadni, hogy valaki ezt betegnek tartja.

És tényleg igaza van az 5-ösnek, hogy sosem előnyös magadra varratni valamit, hiszen hol jelent ez előnyt? Milyen területen? Álláskeresésnél, mindenhol hátrányt jelenthet inkább, ha látható helyen van a tetkód.

2021. jan. 2. 13:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Csak tudod az a baj hogy a kérdésem nem arra irányult hogy mi a véleményetek a tetoválásokról általánosan hanem arra hogy van e valami különleges jelentése ennek ami miatt nem kéne felrakatnom.Mint pl. a könnycsepp a gyilkosoknál amire amúgy nem is gondolnál magadtól. Elfogadom bárki véleményét, meg is köszönöm de patkány embrió evésről beszélni azért mert valaki magára varrat egy mintát az elég elborult elmére utal.
2021. jan. 2. 14:03
 10/16 $$$$$ ***** válasza:
86%
Az a baj kedves kérdező ,hogy ez a sok élettelen tetkó utalló nem tudja mashol kielni magát . Hiszen a valobeletbe sose merne oda jönni es az ember szemebe belemondani a véleményét. Hiszen kis besz*riak mind... De itt nevtelenul kitudjak elni magukat. És nem veszik eszre ,hogy senki se lenne kivancsi a véleményükre. Ahelyett hogy megtartanák maguknak az értéktelen velemenyuket ide kiírjak. Es a szövegértésük is szánalmas hiszen nem tudtak értelmezni a kérdést igy nem is arra válaszoltak.
2021. jan. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!