Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha valaki magára tetováltatja...

Ha valaki magára tetováltatja hogy hány éves, akkor minden évben érdemes kicserélni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 21:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az nem jó, mert nem 200 vagyok. Egyébként meg az nem kellemetlen érzés?
2021. jan. 2. 11:28
 12/15 anonim válasza:
Nekem tetszik az ötlet! Szerintem nyugortan mehet az életkorod, esetleg alá tetováld a dátumot, és így mindenki látja, mikor voltál annyi idős.
2021. jan. 2. 19:56
 13/15 anonim válasza:

Szerintem ha már egy számot szeretnél, akkor egy évszám legyen, a saját vagy valaki más születési éve, esetleg egy fontos év számodra, vagy amikor készült a tetoválás.

Ha rávarratod a kezedre, hogy 25 pl, senkinek sem fog leesni, miért pont az, visyont neked sem jelent semmi különlegest, mert az életkorod...

emellett ahogy az első válaszoló is írta, a tetoválást maximum letakartatni tudod, a strigulázás pedig számomra eléggé fura :D

(képzelem, hogy valaki bemegy a szalonba és csak egy vonalat húznak a karjára évente o-o)

Ha esetleg valami számot tetováltatsz, az ujjak között, a csuklónál vagy a fül mögött, de utóbbit nem látod az a hátránya.

2021. jan. 5. 21:39
 14/15 anonim válasza:

Szerintem ha már egy számot szeretnél, akkor egy évszám legyen, a saját vagy valaki más születési éve, esetleg egy fontos év számodra, vagy amikor készült a tetoválás.

Ha rávarratod a kezedre, hogy 25 pl, senkinek sem fog leesni, miért pont az, viszont neked sem jelent semmi különlegest, mert az életkorod...

emellett ahogy az első válaszoló is írta, a tetoválást maximum letakartatni tudod, a strigulázás pedig számomra eléggé fura :D

(képzelem, hogy valaki bemegy a szalonba és csak egy vonalat húznak a karjára évente o-o)

Ha esetleg valami számot tetováltatsz, az ujjak között, a csuklónál vagy a fül mögött, de utóbbit nem látod az a hátránya.

2021. jan. 5. 21:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt meg hogy csináltad?
2021. jan. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!