Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mikor tetovált beszelgetunk. Tetoválás sokkal több annál mint hogy bejön a vendég fel tetovál valamit fizet és kész. A tetoválás egy kapcsolódás úgy írta le mint egy szerelmi párkapcsolatot. Szerinte a tetoválás olyan mint egy párkapcsolat gyümölcse mint egy isteni teremtés. Igyekszik a vendég és a saját képére formálni minden munkáját igyekszik a maximális tudásával dolgozni az utolsó reszletig. Minden tetovalasnak tökéletesnek kell lennie a művész opus magnumjanak. És egyébként tényleg próbál Odafigyelni a vendegeire eszméletlenül kedves, figyelmes. Azt is mondta hogy volt mikor kezdő volt és sajnos csinált rossz munkát, hibázott és a vendég más tetováló hoz ment. Neki ez olyan mintha megcsalnak.

2020. dec. 1. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz volt a munka akkor ne csodálkozzon. Én tapasztalt régen a szakmában dolgozó tetoválót választottam, így hozzá járok mindig. De ha nem lettem volna vele megelégedve váltottam volna.
2020. dec. 1. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ertelmi fogyatekosnak lenni tecik?
2020. dec. 2. 07:47
 3/6 SzilKa ***** válasza:
100%

Vajon mit szívott a kolléga? :D

Azzal egyetértek, hogy a tetoválás több, mint egy árucikk, amiért fizetnek, nyilván kell összhangnak lenni a tetováló és vendége között, valahol ez közös munka és testközelben töltjük el azt a pár órát, jó, ha van szimpátia, közös téma közben, stb.

De azért szerelmi kapcsolatra hasonlítani, meg hogy megcsalás, ha a vendég máshoz megy...

Egy sikeres tetováló nem veszi magára, ha a vendége más tetoválóval is varrat, úgy gondolom.

Vannak vendégek, akik a különböző stílusú elképzeléseikhez megkeresik az adott stílusban legjobb mestert, így inkább gyűjtő típusok, de nincs ezzel semmi gond. A vendég rendelkezik a saját bőrével, oda viszi, ahova ő akarja :) s persze vannak azok a vendégek is, akik csak egy tetoválóhoz ragaszkodnak, s olyan felkérésekkel is a választott mestert bízzák meg, ami annyira nem vág a profiljába. Ki így, ki úgy :)

2020. dec. 2. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 3. válaszolóval. Baromira túltolja, vendégként ilyen arrogáns emberhez nem is mennék varratni, akkor se ha amúgy jó művész. Én gyűjtő típus vagyok, szóval amúgy is hamar megcsalnám :D
2020. dec. 2. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is tisztában voltam vele, hogy tele van a szakmá k kreténekkel, de ez az ember szerintem egyenesen elmebeteg. Volt olyan kollégám, aki tényleg behisztizett, ha megtudtahogy valaki másnál is tetováltatott, nem egyedi eset. De ekkora modoros és fellengzős dumát letolninem semmi :D
2020. dec. 2. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Nincs semmi baj a gondolkodásával, elhivatott művésznek nevezik, bár ez a párkapcsolat/megcsalás kicsit túlzás dolog, de Ő lehet így éli meg.

Az, hogy egy művész lelkiismeretesen, mindent beleadva tetovál, és próbál a vendégeivel "spirituálisabb" légkört megteremteni, ez nem tudom miért gond.

Sokkal rosszabb szerintem egy olyan tetoválóhoz járni, aki bedugja a fülét munka közben is hozzád se szól, azt se kérdezi élsz e vagy halsz.. Én azt mondom, az a legjobb eset, ha művész és vendég egymásra talál, és ez általában nem ok nélkül történik.

Manapság sajnos az a gyakoribb, hogy bemegy valaki és vesz egy tetoválást, személytelenül. Nem kell túlgondolni, de azért csak életed végéig ott lesz rajta a művész keze munkája és egy emléket is fogsz kapni az alkalommal, ami nem mindegy milyen hangulatban telik.

üdv, egy tetováló

2020. dec. 3. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!