A véleményetekre lennék kíváncsi szerintetek hogy nézne ki jól?
az alkaromra szeretnék egy deathwing tetoválást szerintetek hogy mutatna jól, gondolok itt arra hogy színes vagy nem színes, esetleg milyen stílusba old school, new school, trash polka, vagy mit változtatnátok rajta, ez lenne az alap kép amire gondoltam
Trash polka nem nagyon passzolna Deathwinghez, amugyis kiment mar a divatbol (szerencsere).
Inkabb szinesben gondolkodj, a wow vilagahoz jobban passzolna egy inkabb newschool-cartoon vonalon mozgo megoldas (na erre keves jo tetkos van itthon, de azert van), vagy ha talalsz egy jo kepet amit egy az egyben el tudnal kepzelni akkor egy realisztikus muveszre bizd.
Newschool is kb 10+ éve volt divat, de ez mellékes. Szvsz ha tetszik akkor jó opció.
Én el tudom képzelni Borbás Robi stílusában pl, whipshade meg egy pici szín. De szín nélkül is, ha ax jobban bejön.
Neotrad?
Fotorealizmus is jó lesz, csak a kontrasztokat kell felnyomni mert ez ebben a formában coverup gyanús.
Ha valaki más csinálja, 100% hogy nem ilyen lesz.
Ha nem tervezel utazni, jobban jársz ha a környékeden nézelődsz. Budapest, Bécs, stb realisztikusabb.
Ha ez a csávó épp erre jár valami convention miatt, akkor azért lehet esély rá...írj rá, kérj árajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!