Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás után csíp. Ez...

Tetoválás után csíp. Ez normális? Mikor vehetem le a fóliát?

Figyelt kérdés

Csíp picit. A tetováltat fickó azt mondta, hogy 2 nap múlva vegyem le a fóliát, és hogy naponta 2x kenjem kenőccsel minden 4-5 órában.

Azt mondta, hogy 10 napot nem mosakodhatok.

Mire kell vigyáznom?

2020. nov. 20. 11:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Lázas maradhatok? Hogyan tudom, hogy megdagadt, vagy begyulladt?
2020. nov. 20. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Kemény tetkós csávó vagy,ne nyafogj már! (ha lány vagy,bocsi!)
2020. nov. 20. 11:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2020. nov. 20. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek
2020. nov. 20. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

A fóliát 1 nap múlva ajánlott leszedni. A tetoválás most még nem más, mint egy seb, ami nem jó ha befülled.

Fólia óvatos levétele után itasd fel zsebkendővel a kicsapódott izzadtságot, vizet. Kend be vékonyan Bepanthen krémmel, majd fóliázd vissza. Napi 3-szor legalább ezt ismételd meg.

Víz ne érje 10 napig.

(Bár én pár nap után, fürdés végén, miután leszedtem a fóliát lecsöpögtettem egy kevés vízzel, majd gyorsan felszívattam zsebkendővel, mert kicsit undi volt hogy izzadt és szerintem nem is túl jó a tetkónak se, hogy koszban ázik.)

2020. nov. 20. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mosakodhatsz, sőt, kell is, csak ne áztasd a kádban. Amúgy azt csináld, amit mondott, arra vállal garanciát
2020. nov. 20. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
10 napig ne érje víz? Egyenes út az elferőződés felé. Szabad, sőt kell is mosni, csak nem szabad áztatni, egy kis langyos vizet kell ráfolyatni, antibakteriális szappannal átmosni, bekenni és visszafóliázni. Az összes tetoválóm ezt ajánlotta (kivéve amikor Sanidermet tettünk rá fólia helyett), az összes azt javasolta, hogy az első 24 órán túl már ne is fóliázzam ha nem megyek poros vagy koszos helyre és az összes csodaszépen gyógyult be.
2020. nov. 20. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyenes út hova?
2020. nov. 20. 16:03
 9/10 $$$$$ ***** válasza:
2020. nov. 20. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondta, hogy ne mosakodj 10 napig, kérlek felejtsd el amiket javasolt még! Kiáztatni nem szabad! A tetoválást igenis tisztítani kell, fertőtlenítő hatású szappannal, vagy sima langyos vízzel lemosni róla a trutymákot, mert ha ezt elhanyagolod, nem gyenge gyulladás fog fellépni...

Fóliát 1-2 napig használd csak, alatta vékonyan bepanthen kenőcs(vagy speciális utókezelő krém tetoválásra), naponta 3-4x cseréld a fóliát, tiszta kézzel mosd le a tetoválásd, papírtörlővel leitatod, majd vékonyan bekened ismét. 3 naptól csak lemosás+kenőcs és óvni a külső behatásoktól.

Üdv, egy tetováló

2020. nov. 23. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!