Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Normális ez egy tetoválásnál?

Normális ez egy tetoválásnál?

Figyelt kérdés

Fél évvel ezelőtt tetováltattam a bokámra egy teljesen megbízható és igényes tetoválónál! Elég nehezen is gyógyult, sajnos nem vigyáztam rá kellőképp, és így fél év után is érzény az egyik részen. Mi lehet ennek az oka vagy mit lehet vele tenni? Lehetséges, hogy allergiás vagyok valamire?

( a “minek tetováltattál” válaszokat mellőzzétek)

2020. aug. 17. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza hozza es mondd el a problemad. Csak ajanl megoldast. (Az ugyfel utogondozasa a munkaja resze.)

Vagy sztk borgyogyasz: o meg fogja tudni allapotani,miert erzekeny es mit csinalj vele,h jo legyen. Vagy legaabbis neki ertenie kene hozza...

2020. aug. 18. 04:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Az érzékeny alatt mit értünk?

Enyhe hegesedés néha előfordul, van akinek genetikai hajlama van keloidra, és akármilyen profi is valaki, mégiscsak tűt szúr beléd.

A keloid tipikusan kidudorodik, néha tűszúrás szerű fájdalommal és viszketéssel jár.

A seb vegzálásától, irritációjától rosszabb lesz (lásd hegtetoválás szándékos irritálása)

2020. aug. 22. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!