Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Normális, hogy ilyen a tetoválás?

Normális, hogy ilyen a tetoválás?

Figyelt kérdés
2 hónapja csináltattam a bokámra tetoválást, satírosat. És még most is ráncos ott a bőr. Szerintetek ez normalis? Mivel kenjem?

2020. máj. 28. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

A fényes, picit ráncos felület normális, le fog jönni, csak kenjed rendszeresen, ne hagyd kiszáradni nagyon.

Csak nagyon nagyon vékonyan kend a Bepanthennel (viszont folyamatosan legyen rajta az a vékony réteg).

2020. máj. 28. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Normális. 2 hónapos tetoválást már teljesen felesleges Bepanthennel kenni, semmit nem fog használni és elég ijesztő lenne, ha ezek után még hámlana. Sima natúr testápolóval is elég, a lényeg, hogy ne hagyd kiszáradni.
2020. máj. 28. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Hát mondjuk 2 hónapos tetoválást már ne bepanthenezz, nem is tudom, honnan jött ez az elsőnek...

Sima testápoló, amit amúgy is használsz, ha alapból nem szoktál, akkor valami egyszerű illatmentes. Nekem a kék fémtégelyes Nivea vált be.

2020. máj. 28. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Tönkre teszed a bőröd szándékosan, aztán csodálkozol, hogy nem ép? Hihetetlen.
2020. máj. 28. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Körömvirág kenőcs

Ha erősebb a tetoválás (feketébb vagy nagyobb kiterjedésű) akkor pedig Neogranormon

Ha Neogranormont kensz fel azt folpackal körbe kell tekerni mert zsiros és így jobban szivódik és nem kedődik mindenhová

2020. máj. 28. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Egyet kell értsek egy korábbi válaszolóval. Tényleg megéri? Az egyik legjópofább szervedet vágod gajra. Mellé még ronda is és mindenki prolinak fog tartani.
2020. máj. 28. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
6. És magad milyen begyepesedett vén fasznak tartod?
2020. jún. 4. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Bepanthennel ne kend mert felesleges. Valószínű azért ilyen mert picit ki van száradva, testápolóval kend és jó lesz. Neogranormonnal semmi kép ne kenj semmilyen tetoválást főleg ne frisset. Bepanthen jó a friss tetkóra, de még a bepanthen plusz sem jó. Nem ugyan az az összetétel. Ezt tetováló mondta nekem. Direkt kiemelte szóval biztos van benne valami.
2020. jún. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!