Normális, hogy ilyen a tetoválás?
Figyelt kérdés
2 hónapja csináltattam a bokámra tetoválást, satírosat. És még most is ráncos ott a bőr. Szerintetek ez normalis? Mivel kenjem?2020. máj. 28. 08:17
1/8 anonim válasza:
A fényes, picit ráncos felület normális, le fog jönni, csak kenjed rendszeresen, ne hagyd kiszáradni nagyon.
Csak nagyon nagyon vékonyan kend a Bepanthennel (viszont folyamatosan legyen rajta az a vékony réteg).
2/8 anonim válasza:
Normális. 2 hónapos tetoválást már teljesen felesleges Bepanthennel kenni, semmit nem fog használni és elég ijesztő lenne, ha ezek után még hámlana. Sima natúr testápolóval is elég, a lényeg, hogy ne hagyd kiszáradni.
3/8 anonim válasza:
Hát mondjuk 2 hónapos tetoválást már ne bepanthenezz, nem is tudom, honnan jött ez az elsőnek...
Sima testápoló, amit amúgy is használsz, ha alapból nem szoktál, akkor valami egyszerű illatmentes. Nekem a kék fémtégelyes Nivea vált be.
4/8 anonim válasza:
Tönkre teszed a bőröd szándékosan, aztán csodálkozol, hogy nem ép? Hihetetlen.
5/8 anonim válasza:
Körömvirág kenőcs
Ha erősebb a tetoválás (feketébb vagy nagyobb kiterjedésű) akkor pedig Neogranormon
Ha Neogranormont kensz fel azt folpackal körbe kell tekerni mert zsiros és így jobban szivódik és nem kedődik mindenhová
6/8 anonim válasza:
Egyet kell értsek egy korábbi válaszolóval. Tényleg megéri? Az egyik legjópofább szervedet vágod gajra. Mellé még ronda is és mindenki prolinak fog tartani.
7/8 anonim válasza:
6. És magad milyen begyepesedett vén fasznak tartod?
8/8 anonim válasza:
Bepanthennel ne kend mert felesleges. Valószínű azért ilyen mert picit ki van száradva, testápolóval kend és jó lesz. Neogranormonnal semmi kép ne kenj semmilyen tetoválást főleg ne frisset. Bepanthen jó a friss tetkóra, de még a bepanthen plusz sem jó. Nem ugyan az az összetétel. Ezt tetováló mondta nekem. Direkt kiemelte szóval biztos van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!